Haberler

Şakacı Genç, İş Arkadaşı Hakkında 'Öldü' Diye Haber Yaptı!

Güncelleme:

Adıyaman'da çağrı merkezinde çalışan genç, şaka olsun diye iş arkadaşı için 'öldü' diye haber yaptı, yakınları hastaneye koştu.

Adıyaman 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS) Çağrı Merkezi çalışanlarından Ali A., beraber çalıştığı iş arkadaşı Sevilay A.'ya şaka yapmak istedi. Ali A., daha önceden yaşanmış bir trafik kazasının fotoğraflarını internetten indirerek sosyal paylaşım sitesi Facebook'a yükledi.

"YOLDA HAYATINI KAYBETTİ"

Kaza fotoğraflarını yükleyen Ali A., fotoğrafın altına da, "Sabahın erken saatlerinde dol alan Sevilay Akmeşe Türk Telekom yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. 4 takla attıktan sonra durabildi. Olay yerinde araç perte ayrılırken Akmeşe'nin durumunun ciddi olduğu bildirildi. Hastaneye götürülme sırasında yolda hayatını kaybetti. Ailesi sinir krizi geçirdi. Akmeşe'ye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz." şeklinde yazı yazdı.

BAZILARI İŞ YERİNE, BAZILARI HASTANEYE KOŞTU

Sosyal paylaşım sitesinde yapılan paylaşımın ardından arkadaşları durumu gerçek sanarak genç kızın çalıştığı yere giderek durumun şaka olduğunu öğrenirken, bazı iş arkadaşları ise hastaneye koştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Facebook Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (22)

erhan:

kürt aklı ancak bu kadar , kıt bunlar :)

19
19
yanıtYanıtla
KONYALI METİN:

ŞU YEŞİL GÖZLÜ HATUN İÇİN 11 YILLIK KARIMI ÇOCUKLARLA BERABER BABASININ EVİNE YOLLAMAZSAM ADAM DEĞİLİM. YEMİN OLSUN YAKARIM HER ŞEYİ. OFFF OFFFFF

6
19
yanıtYanıtla
ottoMobil-ANDROID:

bu kürtlerin hiç ayarı yok dozunu bilmiyorlar

9
12
yanıtYanıtla
www:

böyle şaka mı olurmuş. . . şaşırmış bu insanlar. .

18
0
yanıtYanıtla
leonidas:

hapse atsınlar bu andavalı.

14
1
yanıtYanıtla
vedatMobil-IOS:

Erhan senın gibi on yargılılar oldukça bu turkiye kalkınamaz kurtleri araya katmandan belli zaten nasıl bi mal olduğun

10
3
yanıtYanıtla
berrin:

insanlar ne kadar edepsiz olmuş yazık haberdeki kadına bile sulanıyorlar aramızda düşündüğümüzden daha çok sapık var ona göre davranmamız gerekiyor anlaşılan. biri kusmuş diğerleri de eşlik etmiş yazıklar olsun o eşlerinize de yazık siizn gibi kocaları olduğu için.

8
0
yanıtYanıtla
İnsancıl Kürt:

Kimin kıt beyinli, kimin zekasız ve ayarsız olduğu yorumlardan çok net anlaşılıyor. Türksünüz Türklüğü bilmiyorsunuz. Türklük ırkcılık yapmaz. KÜRTLERe ettiğiniz hakaretlerin hepsini sizde gördüm. İnsan olun insan. .

6
1
yanıtYanıtla
yavuz gurMobil-ANDROID:

Eşek sakasi derler buna....

5
0
yanıtYanıtla
yozgatlı:

eğitim anlayış seviyesi ancak bu kadar beynine bak düşünce şaka anlayışına bak ne kadar dar cercevede kalmış eğitim eğitim eğitim

2
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title