Haberler

İş Adamları ve Bürokratlar Antakya'da Buluştu

Hatay İş Adamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB), Hatay'da Türkiye çapında 300 iş adamı ve bürokratın bir araya geldiği bir iftar yemeği düzenledi. Geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğinin ev sahipliğini HATİAB Başkanı İbrahim Güder üstlendi. Her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenen iftar yemeğinde, aynı zamanda, 2015 yılında dünyanın en büyük yatırım fonlarının üst düzey yatırımcılarının da katılacağı 'Hatay Ekonomik Forumu' detayları da paylaşıldı.

Birlik ve beraberlik mesajı verilen iftar yemeğinde, HATİAB Başkanı İbrahim Güder yaptığı konuşmada, "Öncelikle Gazze'de hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dilerim. Bu zulüm karşısında sessiz kalmamalı ve tüm bu insani suçlara karşı din, dil, ırk demeden mücadele etmeliyiz" dedi.

Güder, ülkelerinde yaşanan iç savaş sonrası Hatay'a sığınan Suriyeli vatandaşlarla ilgili yaptığı konuşmasında, "Bizler bugün rahat bir şekilde iftarımızı açtık çok şükür, ama gerek Türkiye'de, gerekse çevresinde zor durumda olan insanların olduğunu da eminim ki unutmadık. Dolayısıyla, onların da afiyette olması hepimizin en büyük arzusu. Çünkü bizlerin mutlu olabilmesi öncelikli olarak çevremizdeki insanların da mutlu olması ile mümkün" ifadelerini kaydetti.

Bölgede yaşanan sorunların şehri olumsuz etkilediğini belirten Güder, "HATİAB olarak diyoruz ki, ticaretimizi hem ilimiz hem de komşularımıza fayda sağlayabilmemiz açısından el birliği ile tekrar geliştirmeli, ilimizin eşsiz yönlerini dünyaya göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

HATİAB'ın düzenlediği iftar yemeğinde, kentin din büyükleri de ağırlandı. Güder, birlik ve beraberliğin daim olmasını temenni etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antakya Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title