Haberler

İş Adamı Mustafa Koç'un Vefatı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı üzerine iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim Koç Ailesini yalnız bırakmadı.

Spor yaparken kalp krizi geçirerek vefat eden Mustafa Koç için taziyeler, Elmadağ Divan Otelinde kabul edilmeye başlandı.

Bugünden itibaren 7 gün boyunca saat 16.00 ila 19.00 saatleri arası sürecek taziyeleri kabul etmek için ilk gün Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, kızları Aylin ve Esra Koç, babası Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, annesi Çiğdem Simavi, kardeşleri Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Koç ile Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve eşi Nevbahar Koç Divan Oteli'ne geldi.

Başta Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu olmak üzere Koç Topluluğu şirketlerinin diğer üst yöneticilerinin de hazır bulunduğu otele, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim akın etti.

Taziye için otele gelen Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, yeri doldurulamaz değerli bir iş insanı, çok iyi bir aile babası ve candan bir dostu çok genç yaşta kaybettiklerini söyledi.

Başaran-Symes, bütün iş dünyasına ve TÜSİAD ailesine başsağlığı diledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise dün sabah erken saatlerde acı bir haberi yüreğinde hissettiğini kaydetti.

Mustafa Koç'u rahmetle andığını bildiren ve sevenlerine başsağlığı dileyen Topbaş, "Allah başka ayrılıklar vermesin, Allah sevenleri cennette buluştursun" ifadelerini kullandı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de "Hepimizin başı sağ olsun. Mustafa Koç benim için çok önemli insanlardan bir tanesiydi. Hem iş adamı hem bir aile babasıydı. Ailesinin ve ülkemizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ise Mustafa Koç için şunları söyledi:

"Koç'un zamansız aramızdan ayrılmasından büyük üzüntü duyuyorum. Her şeyden evvel iyi bir insandı, Cumhuriyet evladıydı, Atatürk hayranıydı. Kaybı tabi ki Koç Ailesi için büyük bir kayıp, Türkiye için büyük bir kayıp ama geride bıraktığı değerler var. Mekanı cennet olsun."

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak da Rahmi Koç ve Ali Koç ile görüştüğünü belirterek, " 'Bize çok büyük bir gol attı' dediler. Gerçekten de zamansız bir ölümdü. İş dünyasının ve ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

İş dünyasından başta Coca Cola Üst Yöneticisi (CEO) Muhtar Kent olmak üzere Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Sabancı Holding Perakende ve Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Arzuhan Doğan Yalçındağ, Vodafone CEO'su Gökhan Öğüt ile çok sayıda isim geldi.

Taziye için sanatçılardan Ajda Pekkan, Zülfü Livaneli ile Emel Sayın gelirken, spor dünyasından Galatasaray Spor Kulubü eski Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe Spor Klubü eski Başkanı Ali Şen; siyasilerden CHP Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP Milletvekili Ekmeleddin İhsanoğlu, eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan ile eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt da gelenler arasında yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Nevbahar Koç Koç Holding Rahmi Koç Ali Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title