Haberler

Ford'dan Mustafa Koç'un Vefatı

Güncelleme:

Ford Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, Mustafa Koç için yayınladığı mesajda, Golağanüstü bir lider, tam anlamıyla dürüst bir insan, Ford'un sadık dostu ve ortağıydı" dedi.

Ford Motor Company Yönetim Kurulu Başkanı Bill Ford, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

"OLAĞAN ÜSTÜ LİDER"

Mustafa Koç'un vefatı nedeniyle derin üzüntü duyduğunu belirten ve tüm ailesine en içten taziye dileklerini ileten Ford, "Mustafa Koç, olağanüstü bir lider, tam anlamıyla dürüst bir insan, Ford'un uzun yıllardır sadık bir dostu ve ortağıydı. Kendisi aynı zamanda çok yakın bir arkadaşım olup, ailelerimiz arasında da Henry Ford ve Vehbi Koç'a kadar uzanan çok özel bir ilişki bulunmaktadır. Hem dostum, hem de iş ortağım olarak onu özleyeceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ford Motor Company Koç Holding Henry Ford Vehbi Koç Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

Vatandaş:

Ford icin Koc cok önemli. Bizim icinde tabii ki. Keske koc gurubu gibi 1000 tane legal vergisi veren kurum olsaydi. . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title