Haberler

İş Adamı Murtaza Çelikel'den Ereğli'ye Yatırım

Aslen Ereğlili olan ve İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanlarından İş Adamı Murtaza Çelikel’den ilçeye büyük yatırım.İş adamı Murtaza Çelikel Türkiye’deki köklü İş adamlarıyla bir araya gelerek Ereğli’ye yatırım yapılması noktasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Aslen Ereğlili olan ve İstanbul Ticaret Odası Eski Başkanlarından İş Adamı Murtaza Çelikel'den ilçeye büyük yatırım.

İş adamı Murtaza Çelikel Türkiye'deki köklü İş adamlarıyla bir araya gelerek Ereğli'ye yatırım yapılması noktasında bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından Ereğli'ye gelen İş adamları İş adamı Halil Ercanın Önderliğinde ilçedeki tarım faaliyetleri konusunda bilgi aldı. Yapılan İncelemelerin ardından Ereğli'ye gelen iş adamları, ilçede yetişebilen bitki, meyve, sebzenin tarımından başlayarak bitkisel yağlar, aspir yağı ve gıda boyası ile Türkiye'de ilk defa meyve ve sebzeleri kurutup toz haline getirmek istedikleri söyledi.

Proje koordinatörü Ömer Kaymakçalar yaptığı açıklamada, Ereğli'ye yapılacak bu yatırımların tahmini olarak 20 milyon dolarlık bir yatırım olacağını söylerken, güneş enerjisi santralinin de Ereğli'ye kurulacağını söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, " Ereğli'miz de inşallah tarımsal ürünlerin değerlenip, katma değer oluşturularak en üst seviyede bölgeye ekonomik ve istihdam olarak katkı sağlayacağını özellikle hemşerimiz Murtaza Çelikel beyin girişimleri ile yapılacak olan yatırımların ilçemize büyük katkı sağlayacaktır. Ereğli Belediyesi olarak yatırım yapacak olan herkese kapımız açıktır elimizden gelen ney ise yapmaya hazırız. Başta iş adamı Murataza Çelikel Bey olmak üzere emeği geçen herkesi bu projeden dolayı tebrik eder, Ereğli'mize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ereğli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title