Haberler

    Iron Man Temalı Özel Üretim Galaxy S6 Edge'ler Satışa Çıkıyor

    Kutu açılış videosu da geldi.

    Mahmut Saral - -

    Samsung'un bu yıl satışa sunduğu 2 önemli telefon modelinden biri olan S6 Edge, an itibarıyla en popüler Android modellerinden bir tanesi. Önceki Galaxy S modellerine kıyasla alüminyum ve cam malzemeler kullanılarak hazırlanan S6 Edge, iki tarafı kavisli ekranıyla da birçok kullanıcıyı memnun etti. Şimdi işin içine bir de Iron Man, yani Demir Adam'ı dahil edelim.


    Her ne kadar Marvel evreninde sevilen bir karakter olsa da, Demir Adam'ın Robert Downey Jr. ve Hollywood sayesinde dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu gerçek. İşte Samsung da bu kitleyi hedef alarak özel üretim Galaxy S6 Edge'lerle boy göstermeye hazırlanıyor.


    Sınırlı sayıda üretilen Galaxy S6 Edge Iron Man Limited Edition'lar, Marvel ile yürütülen ortak çalışmanın sonucunda ortaya çıktı. Iron Man'in kırmızı ve altın renk tonlarıyla bezeli, 64GB dahili depolama desteğiyle gelen bu özel sürüm, 27 Mayıs, yani yarın itibarıyla Güney Kore'de raflarda olacak. Önümüzdeki aydan itibaren de Çin ve Hong Kong'ta satışta olacağı duyuruldu. Diğer pazarlar hakkında henüz bir bilgi bulunmazken, bu modelin ülkemize gelip gelmeyeceğini de merak ediyoruz doğrusu.


    Ve evet, Iron Man süslü S6 hakkında Samsung'tan gelen bir bilgi yok, yalnızca S6 Edge var...


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500

    Yorumlar (2)

    erkan kılıç:

    samsung belli aralıklara çıkardığı yeni modellerini sattırmak için önceki modellerine güncelleme desteği vermiyor bu yüzden şu an kullandığım s3 modelinden sonra bir daha samsung almama kararı aldım alınca çok pahalı satınca ucuz. benzer özelliklere sahip bir çok telefon modeli var artık ekonomik ancak kullanışlı modelleri denemeye karar verdim. parayı sokakta toplamıyoruz :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    samsung

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title