Haberler

Irmakta Koybalan İki Gencin Cesedine Ulaşıldı

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak için girdikleri Kızılırmak nehrinde kaybolan iki arkadaşın cesedine sabah saatlerinde ulaşıldı.

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak için girdikleri Kızılırmak nehrinde kaybolan iki arkadaşın cesedine sabah saatlerinde ulaşıldı.

Dodurga ilçesi uzunköprü mevkiinde 4 arkadaş balık tutmak için Kızılırmak nehrine ağ attı. Akşam saatlerinde ağları toplamak için nehre gelen 4 arkadaştan Fatih Gürel'in ayağı kaydı. Arkadaşının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören M. Ali Demirel de kendisini kurtarmak için nehrin derin yerine atladı. Gürel ve Demirci bir süre sonra suda kayboldu. Arkadaşlarının kaybolduğunu gören Yaşar Aydoğdu ve Dursun Özgen, sudan çıkıp sağlık görevlileri ve jandarmayı aradı.

Bölgeye gelen Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma (AFAD) ekibi ile Çorum Belediyesi dalgıçları Kızılırmak'a girerek kaybolan gençleri aramaya başladı. Olayın duyulmasının ardından Dodurga Kaymakamı Bülent Güven ile Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Gece geç saatlere kadar süren arama kurtarma çalışmalarından sonuç alınmayınca ara verildi.

Sahur vaktinde tekrar kayıp gençleri araya başlayan Çorum Belediyesi dalgıç ekibi iki arkadaşın cesetlerine olay yerinin yaklaşık 40 metre ilerisinde buldu.

Sudan çıkarılan cesetler Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Gürel Kızılırmak Dodurga Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title