Haberler

Irmakta Boğulan Kütüphane Personeli Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde, balık tutmak için ırmağa giden Devrek ilçesi kütüphane personeli Raşit Özat, havanın sıcak olması sebebiyle serinlemek için girdiği ırmakta boğularak hayatını kaybetmişti. Kütüphane personeli Özat, Saltukova'da son yolculuğuna uğurlandı.

Irmakta boğulan Raşit Özat'ın cenazesine; Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Kültür Turizm Bakanlığını temsilen Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Zonguldak İl Halk Kütüphanesi Müdiresi Müzeyyen Yeter, Raşit Özat'ın mesai arkadaşı Hakan Uzun, Zonguldak İl Kültür Turizm Müdürlüğü il ve ilçe çalışanları, sevenleri, vatandaşlar, Saltukova Belediyesi çalışanları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Saltukova Karboğaz Mahallesi İstasyon Camii'ne getirilen cenaze, kılınan namazın ardından Coburlar Köyü Aile Mezarlığı'na defnedildi.

35 yaşındaki Raşit Özat'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saltukova Zonguldak Çaycuma Devrek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title