Haberler

Irmakta Boğulan İki Arkadaş Toprağa Verildi

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak için girdikleri Kızılırmak nehrinde boğulan iki arkadaş bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak için girdikleri Kızılırmak nehrinde boğulan iki arkadaş bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Dodurga ilçesi Uzunköprü mevkiinde balık tutmak için Kızılırmak nehrine ağ atan Fatih Gürel ve M. Ali Demirel nehirde kaybolmuştu. Irmakta yaklaşık 12 saat sürdüren çalışmanın ardından Gürel ve Demirel'in cansız bedenine ulaşılmıştı.

Ankara Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemleri sona eren Gürel ve Demirel için Dodurga ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum milletvekili Cahit Bağcı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Dodurga Kaymakamı Bülent Güven, Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kızılkanat Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Gürel ve Demirel'in cenazeleri ilçe mezarlığında toprağa verildi. Uslu ve beraberindekiler daha sonra Gürel ve Demirel ailelerine taziye dileklerini iletti. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Gürel Kızılırmak Dodurga Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title