Haberler

İrlandalı Futbolcu Milli Marş Krizine Neden Oldu

Güncelleme:

West Brom'un Kuzey İrlanda asıllı oyuncusu James Mclean, hazırlık maçında İngiliz Milli Marşı'nı protesto etti.

Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'da forma giyen İrlandalı futbolcu James McClean'in İngiltere milli marşı okunurken arkasını dönmesi tepkilere neden oldu.

MARŞ OKUNURKEN ARKASINI DÖNDÜ

Sezon öncesi hazırlık çalışmalarını ABD'de sürdüren West Bromwich Albion, hazırlık maçında Charleston Battery ile karşılaştı. Maç öncesinde düzenlenen seremonide takım arkadaşlarıyla birlikte hareket eden ancak İngiliz milli marşı okunduğu sırada arkasını dönen 26 yaşındaki İrlandalı kanat oyuncusu eleştirilerin odağında yer aldı.

PROTESTOCU FUTBOLCUYA UYARI

Teknik direktör Tony Pulis'in geçen ay 1,5 milyon sterlin bonservis bedeli karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayan futbolcusuyla konuştuğu ve daha dikkatli davranmasını istediği basına yansıdı.

Futbolculuk kariyerinde 2008 yılından bu yana Derry City, Sunderland ve Wigan Athletic takımlarının formalarını giyen McClean, daha önce de dünya savaşlarında hayatını kaybedenler için İngiltere'deki gelincik takma geleneğine tepki göstermişti.

2012 yılında oynadıkları Everton maçında gelincik takmayı reddeden İrlandalı futbolcu, "Benim için gelincilk takmak Kuzey İrlanda'daki olaylar sırasında hayatını kaybedenlere gösterilen bir saygısızlıktır. Geldiğim yerden gurur duyuyorum ve doğru olmadığına inandığım bir şeyi yapamam. Eğer erkeksen inandığın şeyin arkasında durmak zorundasın" açıklamasında bulunmuştu.

Kaynak: AA / Spor

West Bromwich Albion Kuzey İrlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (5)

ne mutlu TÜRKÜM diyene:

herkez herseye saygı duymalı

1
1
yanıtYanıtla
belfastli reis haci:

Adam hakli helal Sana irlanda durusu

0
0
yanıtYanıtla
belfastli reis haci:

Belfasta yasiyoz kuzey irlanda ingilizlerin somurgesidir irlandalilara ait plan bu Ada ingiliz oyunu ve kuzeye yerlestirdikleri bir kisim protastan ile kuzeyi el koymustur evet burda su an ingilizleri destekliyen orgutler var ve kendi bolgesiside yasiyan yabancilardan dukkanlardan harac aliyorlar bu arada yabanci dusmanligi artti devlet isinde calisiyom beni isten ayrilmam ve mal varligimi almak istediler 1 yildir savasiyorum osmanli durusu ile ve tabikike biraz muhimbatimiz var sonucta allahin izniyle bir Turk sehire bedeldir irlandali katolikler iyi insanlardir iste iglizlerin gercek yuzu Adam hakli protostosunda

0
0
yanıtYanıtla
REİS:

OKUMAZ OKUMAZ KARDEŞİM. KİMSE KİMSEYE ZORLA İNSAN YAPIMI BİŞEY DAYATAMAZ. ÜLKEMİZ İÇİNDE GEÇERLİ.

0
0
yanıtYanıtla
MÜSLİM:

NİYEKİ TÜRK DEVLETLERİ İNGİLİZLER KADAR ZALİMMİ OLDU Kİ BÖYLE SÖYLÜYÜORSUN BİZİM MİLLİ MARŞIMIZ KURTULUŞ SAVAŞI İÇİN YAZILMIŞTIR BİLMİYORSAN SOR KARDEŞŞŞ ALLAH RAHMET ETSİN MEHMET AKİF ERSOY. NUR İÇİNDE YAT. . . .

yanıt6
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title