Haberler

Irlamaz'da Hizmetler Bitmiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu'nun Irlamaz Mahallesine yağmur suyu hattı döşemeye başladı. Mahalle Muhtarı Ali Akman ise yıllardır mahallelerine böyle hizmet gelmediğini söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırıyor. Turgutlu'nun Irlamaz Mahallesinde '95 Mahalle Projesi' kapsamında başladığı eski hatları yenileme çalışmalarını tamamlayan MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı, mahalle sakinlerini uzun yıllar kullanacağı sağlıklı içme suyu ve kanalizasyon hattıyla baştan aşağıya yeniledi. Bu çalışmaların tamamlanmasının ardından MASKİ ekipleri, Irlamaz mahallesinin yıllardır çözülmeyen yağmur suyu sorununu çözmek için de kolları sıvadı. Yoğun yağışlarda su taşkınlarının yaşandığı noktada çalışma tamamlanınca Irlamaz Mahallesinin tüm altyapı dönüşümü tamamlanmış olacak.

"Mutluluğumuzu anlatmaya kelimeler yetmez"

Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, mahallelerine yıllardır böyle hizmet gelmediğini belirterek, yaşadıkları mutluluğun tarifi olmadığını söyledi. Mahalle Muhtarı Ali Akman, "Mahalleli olarak çok mutluyuz. Çalışmalardan çok memnunuz. Kilit parke döşeme işinde de neredeyse sona gelindi. O çalışma da tamamlanınca mahallemiz harika olacak. Mutluluğumuzu anlatmaya kelimeler yetmiyor. Mahallemize hizmetlerin devam edeceğini biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız gerçekten çok kaliteli bir insan. Mutlu olmamak elde değil. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Akman Turgutlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title