Haberler

Irkçı Fransız Siyasetçi: Romanların Altın Dişlerini Sökelim

Güncelleme:

Irkçı Fransız siyasetçi Franck Sinisi, "Romanları yeme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için dişçiye götürüp altın dişlerini sökebiliriz" dedi.

Fransa'da İslam ve yabancı düşmanlığıyla tanınan Le Pen'in partisinde Milli Cephe üyesi olan Faranck Sinisi'nin, Romanlar hakkında söyledikleri olay yarattı. Irkçı siyasetçi, "Romanları yeme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için dişçiye götürüp altın dişlerini sökebiliriz." dedi.

''BİZE ÇOK PAHALIYA MAL OLUYORLAR''

İslam ve yabancı karşıtı Le Pen'in partisi Milli Cephe üyesi Franck Sinisi, "Romanları, yeme ve barınma ihtiyaçlarını karşılamak için dişçiye götürüp altın dişlerini sökebiliriz diye düşünüyorum, bize çok pahalıya mal oluyorlar." dedi. Sinisi bu sözleri üzerine parti disiplin kuruluna sevk edildi.

''ŞAKA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM''

Açıklamaya tepki gösteren Milli Cephe Genel Sekreteri Nicolas Bay, "Bu ifadeler kabul edilemez, şaka olduğunu düşünüyorum fakat kötü bir şakaydı." diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title