Haberler

Irkçılık Tacizlerinden Dolayı Memleketine Geri Döndü

Güncelleme:

Batman'da ikamet eden ancak bir önce Antalya'da çalışan 22 yaşındaki Abdurrahman Başaran, ırkçılık ve sözlü tacizlerden dolayı memleketine döndüğünü belirtti.

Antalya'da çalışan Abdurrahman Başaran (22), ırkçılık ve sözlü tacizlerden dolayı Batmana geri dönmek zorunda kaldığını iddia etti.

Batman merkez Bağlar Mahallesinde ailesi ile birlikte ikamet eden ve çöplerden malzeme toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan Abdurrahman Başaran (22), yıllarca çalıştıkları Antalya'da Batmanlı oldukları nedeniyle rahat yüzü göremediklerini iddia etti.

Geri dönüşüm malzemeleri toplayarak para kazanan Başaran, çalıştıkları batı illerinde ırkçılık nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını iddia etti.

Başaran, "Antalay'da çalışıyorduk ve ailemizi geçindiriyorduk. Bazı yerlerde sırf Batmanlı olduğumuz için sözlü ve hatta bazen de fiziki saldırılara maruz kalıyorduk. Bize terörist diyenler bile vardı. Irkçılığın kötü olduğunu ve bizimde bu memleketin bir parçası olduğunu belirtiyorduk ama daha fazla dayanamadık" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Antalya Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title