Haberler

İrişler Mahallesi'nin Su Sorununa Doğal Çözüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci İrişler mahallesinin yetersiz su sorununu doğal kaynak suyundan çekilen hatla ortadan kaldırıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, su sıkıntısı yaşanan bölgelerde ürettiği çözümlerle mahalleleri suya kavuşturmaya devam ediyor. MASKİ, Demirci'ye bağlı İrişler mahallesinde bulunan memba suyunda çalışma gerçekleştirdi. MASKİ ekipleri, iş makinesi ve kepçe yardımıyla kazı çalışması yaparak yeraltı kaynağından çıkan suyu, döşediği borularla mahallede bulunan içme suyu deposuna aktararak vatandaşların kullanımına sunuyor.

ALTERNATİF ÇÖZÜMLER ÜRETİYORUZ

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, MASKİ'nin içme suyu konusundaki hassasiyetine vurgu yaparak, "Yaz aylarının aşırı sıcak geçmesi ve amacı dışında kullanılan içme sularının zamanla azalmasından dolayı bazı bölgelerimizdeki vatandaşlarımız sıkıntı yaşamakta. MASKİ olarak bu sıkıntıları en kısa zamanda ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mahallemizin yakınlarında bulunan doğal kaynak suyunun boşa akmasını engelleyerek bu suyu vatandaşlarımızın kullanıma kazandırıyoruz. Ürettiğimiz alternatif çözümlerle mahallemizin su sıkıntısını gideriyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title