Haberler

Irına Shayk: "Yırtık Elbise Eminim Çok Hoşunuza Gitmiştir"

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo'nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı. Yırtık elbiseyle sahne alan ünlü top model Shayk, "Sizi şaşırtmak için yırtık elbiseyle çıktım. Tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir" dedi.

YIRTIK ELBİSEYLE PODYUMA ÇIKTI

Türkiye'nin en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında ünlü top model Irina Shayk, dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo'nın hazırladığı çevreci kolyeyle podyuma çıktı. Yırtık elbisesiyle podyumda sahneye çıkan Shayk, "Sizi şaşırtmak için yırtık elbiseyle çıktım. Tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir" dedi.

Shayk, defilenin ardından Dosso Dossi Fashion Show Ceo'su Hikmet Aslan ile birlikte basın toplantısı yaptı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Shayk, Türkiye'de ilgisini en çok neyin çektiği sorusuna Türkiye'de ikinci defa bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek "Türk yiyeceklerini ve hamamlarını çok sevdim. Dün bir hamam organizasyonunda bulundum ve çok mutlu oldum" dedi.

YIRTIK ELBİSEYE AÇIKLAMA GETİRDİ

Türkiye'de takip ettiği şarkıcılar arasında Demet Akalın'ı çok beğendiğini belirten Shayk, podyumda giyindiği bir elbisenin sol arka kısmının yırtık olmasına da bir açıklama getirdi. Yırtık elbiseyi bilerek giydiğini ve gazetecilerin çok hoşuna gittiğini belirten Shayk, şöyle konuştu:

"Sizleri şaşırtmak için yaptığım bir şey ama tahmin ediyorum ki çok hoşunuza gitmiştir. Türk modasını çok beğeniyorum. Türk kadınları çok şık. Burada bulunmak benim için çok güzeldi. Türk modacılarının yaptıklarını bir kere de yakından görmek beni mutlu etti."

GİDERKEN HEDİYE OLARAK LOKUM GÖTÜRECEK

Rus güzel, "memleketine giderken kendisinden istenen özel bir hediye var mı?" sorusuna ise çok beğendiği Türk hamamlarını götürmek istediğini ancak bunun mümkün olmadığını o yüzden giderken Türk lokumu ve benzeri hediyeler götüreceğini söyledi. Küçük yaşlarında Antalya'ya çok geldiğini belirten Shayk, sözlerine şöyle devam etti:

"Tabii ki Türk hamamını merak ediyorlar. Bunu onlara sadece anlatacağım. Hamama gelmek için buraya gelmeleri lazım. Buradan kendilerine lokum ve benzeri şeyler götüreceğim hediye olarak. Ben çocukluğumda da Antalya'ya gelmiştim. Denize girdim sahil de güneşlendim. Yarın gideceğim ama hiç gitmek istemiyorum. Beni özel şekilde ağırladığınız için teşekkür ederim."

TÜRK KADINLARINA TAVSİYE

Basın toplantısında Türk kadınlarına bir de tavsiyede bulunan ünlü top model Shayk, "Biraz tatlıyı çok seviyorum. Ben erkeklerin çok zayıf hanımlardan hoşlandığını düşünmüyorum sizlere tavsiyem yiyin ama spor yapın" dedi.

Dosso Dossi Fashion Show Ceo'su Hikmet Aslan da önümüzdeki yıl gerçekleştireceği yeni bir moda defilesinde başka bir ünlü güzelle bir araya geleceklerini belirterek şöyle konuştu:

"Yine birileri olacak. Bir sonraki organizasyonda bütün moda endüstrisi gözlerini Türkiye'ye çeviriyor. Bu da bizim için önemlidir."

ÖZÇEKİM YAPTI

Shayk, toplantının ardından salonda bulunan gazetecilerle özçekim yaparak anı ölümsüzleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Aslan Irina Shayk Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title