Haberler

İrfan Buz ve Uğur Tütüneker Görevi Bıraktı

Güncelleme:

Ligdeki son maçları sonrasında Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ve Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, görevlerinden ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Çaykur Rizespor'da sözleşmesi sona eren teknik direktör Uğur Tütüneker ile gelecek sezon için anlaşmaya varılamadığı bildirildi.

"RİZESPOR'U DÜŞME HATTINDAN KURTARDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah, yazılı açıklamada, "Başkan Metin Kalkavan ile Uğur Tütüneker arasındaki toplantıda ortak noktayı bulamamamızdan dolayı, kontratı da bitmiş olan teknik direktörümüzle yeni sezon için anlaşmaya varamadık. Hocamıza ve ekibine zor dönemde bu görevi üstlendikleri için ve Rizesporumuzu düşme hattından kurtardıkları için camia olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İRFAN BUZ DA GÖREVİ BIRAKTI

Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, yaptığı açıklamada görevi bıraktığını söyledi. İrfan Buz şöyle konuştu:

"İYİ BİTİRMEK ÖNEMLİYDİ"

"Bizim için gerçekten bugün galibiyetle bitirmek çok önemliydi. Zor bir süreçte aldığımız bu onurlu görevi galibiyetle bitirmek istiyorduk. İlk devre oynamadık ama devre arası biraz sesli olmak zorunda kaldım. Önemli olan galibiyetti. 46 puanla bitirdik. İstediğimiz yer tabii ki değil. Bursaspor çok daha iyi yerlere layıktır. Ne olursa olsun lige yakışır şekilde bitirmek durumundaydık. Ozan Tufan ile ilgili gururluyuz. 19 yaşında. Bizim için önemli. Bursaspor her zaman Milli Takım'a futbolcu kazandırmak durumundadır.

"BENİ LAYIK GÖRDÜKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Önümüzde kongre süreci var. Bu süreci göz önüne alarak ve bu olayın yeni yönetimle ilgili önünü açarak bugünkü benim görevim sona ermiştir. Gerçekten bu göreve beni layık gördükleri için Bursaspor taraftarlarına, herkese teşekkür ediyorum. Onları çok seviyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Uğur Tütüneker Bursaspor İrfan Buz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (1)

çarpıkhaberler:

bu istifalar hep tayyibin yüzünden oldu bunu herkez biliyor ..

6
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title