Haberler

İrfan Buz'dan Fatih Terim Yorumu

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihi ve Arda Turan'ı milli takıma almaması ilgili olarak, "'One Man Show' denilen bir olay vardır ya arkadaşlar, böyle tek başına her şeyi götürme olayı da bitmiştir artık" dedi.

TFF 1. Lig lideri Yeni Malatyaspor'da pazar günü oynanacak Şanlıurfaspor müsabakası hazırlıkları sürüyor. Sabah 11.00'de Nurettin Soykan'da yapılan antrenman sonrası İHA'ya açıklamalarda bulunan takımın teknik sorumlusu İrfan Buz, ligin gittikçe zorlaştığını, o yüzden iyi çalışmaları gerektiğini belirti.

"Ciddi bir müsabaka olacağını düşünüyorum"

Buz, Şanlıurfaspor'un dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu söyleyerek, "Baktığınız zaman 6 maçta 4 gol atmış, 4 gol yemiş bir takım var. Bu da ne demek, defansif anlamda iyi çalışan belki ofansif anlamda zaman zaman sıkıntılar yaşayan bir takımla karşılaşacağız. Ancak Şanlıurfa'nın da belirli hedefleri var. Kendi sahalarında oynayacaklar. Biz de çalışarak, orada tabi ki 3 puan almak olacak. Ciddi bir müsabaka olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

"Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdayız"

Buz, moral ve motivasyon olarak çok iyi durumda olduklarını da ifade ederek, "Moral ve motivasyon olarak çok iyi durumdayız. Arkadaşlarımız da bunu sahaya yansıtıyor. Antrenmanlarda da iyi çalışıyorlar. Moral ve motivasyonumuz iyi. Ancak dediğim gibi gittikçe olaylar zorlaşıyor. O yüzden çok iyi çalışmamız gerekiyor. Takım olarak neyi daha iyi yapmamız gerekiyor, onun üzerine çalışıyoruz. Zaaflarımız da var tabi ki. Onların üzerine de çalışıyoruz. Yani futbolcu kardeşlerimden maksimumu çıkarmaya çalışıyoruz" dedi.

"Tek başına her şeyi götürme olayı bitmiştir artık"

Buz, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihi ve Arda'yı milli takıma almaması konusuyla ilgili de konuşarak, "'One Man Show' denilen bir olay vardır ya arkadaşlar, böyle tek başına her şeyi götürme olayı da bitmiştir artık. Bunu da göz ardı etmemek gerekiyor. Hep birlikte çözüm üretmeniz gerekiyor. Fatih Hoca ile ilgili şunu söylemek gerekiyor. Hakikaten yarım saat içerisinde oyunu iyi tuttuk fakat golü yedikten sonra da cevap veremedik. Bizim milli takımımızın çok daha iyi olması gerekiyor. İyi polis kötü polis dönemi bitti artık arkadaşlar. Futbolcuyu cezalandırmak olmaz. Sorumluluk vermeniz gerekiyor. Futbolcular da bunun bilincinde. Tabi arkadaşlık grubunuz da önemli. Eğer takımınızı bozacak bir şekilde birileri hareket ediyorsa, ona da tabi cevap vermek durumundasınız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatih Terim Arda Turan İrfan Buz Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title