Haberler

İrem Dericinin Yeni Maxi Singleı ÜÇ Çıktı

Güncelleme:

İrem Dericinin yeni Maxi Singleında adından da anlaşılacağı üzere 3 şarkı bulunuyor. Çıkış parçası olan Bir miyiz? in sözleri, müziği ve aranjesi Erkin Arslan tarafından yapıldı.


Son bir senede yaptığı Bensiz Yapamazsın, Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı, Sevgi Olsun Taştan Olsun, Zorun Ne Sevgilim ve Kalbimin Tek Sahibine şarkılarıyla müzik dünyasına bomba gibi düşen genç şarkıcı İrem Dericinin yeni maxi singleı ÜÇ tüm dijital platformlar ve müzik marketlerdeki yerini aldı.

Bir miyiz? şarkısı için çekilen klibin yönetmenliğini ise Emir Khalilzadeh üstlendi. İstanbul Balatta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com adresinde yayınlanmaya başladı.

ÜÇ ün ikinci şarkısı Nabza Göre Şerbet; İrem Dericinin Zorun Ne Sevgilim şarkısında çalıştığı Emrah Karaduman ve Gökhan Şahin imzası taşıyor. İrem Derici bu maxi singleda bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü Nazende Sevgilim i coverladı. Çok sevilen Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemire ait.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title