Haberler

İrem Derici: Silikon Taktırdıktan Sonra Kendimi Gerçek Bir Kadın Gibi Hissettim

Güncelleme:

Şarkıcı İrem Derici, bir süre önce göğüslerine silikon taktırmıştı. Derici, "Silikon yaptırdıktan sonra kendimi yüzde 99.9 kadın gibi hissediyorum" dedi.

Şarkıcı İrem Derici, silikon taktırdıktan sonra kendisini tam anlamıyla kadın gibi hissettiğini söyledi. Son dönemde geçirdiği estetik operasyonla da gündemde olan Derici, OtostilDergisi'ne konuştu.

"YÜZDE 49'LUK KADIN GİBİ HİSSEDİYORDUM"

İrem Derici operasyon sonrasında ise kendisi tam anlamıyla bir kadın gibi hissettiğini belirtirken "Niye bu kadar kilo verdin?" sorusuna "Kendimi aynada öyle görmeye tahammül edemiyordum. İstediğimi giyemiyordum.yüzde 49 kadınlık hissediyordum. Bu kilo verme sürecinde yüzde 80'lere çıktı."


"HİSSEDİLEN KADINLIK ORANI: YÜZDE 99"

Derici, göğüsündeki silikonlar için de "Son geçirdiğim operasyon sonrasında şu an hissedilen kadınlık oranı…. Hmmm bakıyoruz: yüzde 99.9 " açıklamasını yaptı.

İREM DERİCİ'NİN SEVGİLİSİ YEMEKLERİNİ ÇOK BEĞENİYORMUŞ

Lider Şahin ile olan ilişkisi hakkında da açıklamalar yapan İrem Derici, evde yemek yapmaya fırsat bulamadığını ancak yaptığı zaman da Lider Şahin'den tam puan aldığını belirtmekten geri kalmadı.


"ÇOK ZAYIFLAYINCA KADINSI HATLAR KAYBOLUYOR"

Sıkı bir diyet ile 32 bedene kadar düşen İrem Derici, Beyaz Show'da gelen sorulara esprili yanıtlar vermişti. Kendisi ile barışık olan Derici silikon ile ilgili bir soruya, "Çok zayıflayınca, bazı kadınsı hatlarını kaybedince, böyle bir şeye ihtiyaç duyabiliyorsun!" diye yanıt verince, Beyaz yanıtı çok eğlenceli bulamış ve İrem Derici'ye esprileri ile yüklenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title