Haberler

İrem Derici, Beşiktaş'ın Zaferi İçin Albüm Sözü Verdi

Güncelleme:

Ünlü popçu, Liverpool zaferi öncesi "Beşiktaş bu maçı alsın, Allah belamı versin albüm yapacağım" sözü verdi. Maç sonrası attığı tweetle sözünü tutacağını müjdeledi.

Beşiktaş, penaltılar sonunda Livepool'u eleyerek son 16'ya kalırken tüm Türkiye müthiş zaferi ekran başında heyecanla takip etti.

TAKİPÇİLERİNİ GÜLLDÜRDÜ

Arda'sından Alex'ine, Gülben Ergen'inden Demet Akalın'ına kadar herkes Beşiktaş'ın tarihi zaferini sosyal medyada tebrik etti ve yorumladı. Bunlardan en ilginç olanı şarkıcı İrem Derici'nin paylaştığı mesajlardı. Derici, bir ara kendini maçın heyecanına kaptırıp attığı tweetlerle takipçilerini güldürdü.

"ALLAH BELAMI VERSİN ALBÜM YAPICAM"

Ünlü şarkıcı dün Beşiktaş maçında attığı twette tüm hayranlarına "Beşiktaş bu maçı alsın Allah belamı versin albüm yapıcam" mesajını verdi.

"SÖZÜMÜZ SÖZ"

Ünlü şarkıcı, Siyah-Beyazlıların galibiyeti sonrası attığı tweette de sözünü tutup albüm yapacağını belirtti.

HAYRANLARINDAN CEVAP GELDİ

• Hadi bakalimmmm kartalimiza.yakisir.bide.klip cekte tam.olsun:-)
• Albüm gelsin abla hadii :D
• @iremderici artık güzel bi albüm yaparsın irem ablaa bekliyoruz.... :)
• Şimdi albüm zamanı İREM

İŞTE O MESAJLAR...


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Gülben Ergen Liverpool Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

K14:

bu da ünlü oldu ya artık ne diyim ! tipe bak çam demleee

9
11
yanıtYanıtla
Sakarya''dan Cevap:

Çay demle olmasın o =)

yanıt15
yanıt3
sevgi:

Beşiktaş, işi gücü bıraktı merakla senin albüm yapmanı bekliyor. Tweetlere bakıldığında sokak jargonu ile konuşan bir kadın olarak nasıl bir albüm yapacaksın şimdi bilemedik.

15
3
yanıtYanıtla
XL:

BU KIZIN YÜZÜNE BAKARKEN ÖÖGGGHH OLUYORUM

3
13
yanıtYanıtla
.:

NİHAT DOĞANIN KADIN VERSİYONU OLMA YOLUNDA TEBRİKLER

8
7
yanıtYanıtla
cindorukMobil-ANDROID:

senin baska isin-gucun yokmu? gundemmi yapiyorsun

4
10
yanıtYanıtla
Kartal:

Kadın şarkı yapacakmış bunu niye kötülüyonuz. . Belki çok seveceksiniz. . Boş Boş konuşmakda üstünüze yok. . .

8
4
yanıtYanıtla
salih k.:

irem derici kim be

4
8
yanıtYanıtla
Bülent Korkmaz:

Tellioğullarından derici İbraamın kızı :)

yanıt6
yanıt1
ayşegül çelik:

Bu kadının sesi güzel bişey diyemem fakat çok şımarık. Nerde nasıl davranacağını bilmiyor çok kaba birisi bi bayan bence kibar ve mütevazi olmalıdır

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title