Haberler

İranlı Yunus Emre Müzik Grubu'nun Konseri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İranlı Yunus Emre Müzik Grubu'nun konseri- Yunus Emre Müzik Grubu kurucu solisti Ariş Kasımi ile röportaj İranlı Yunus Emre Müzik Grubu, Tahran'da "Türkiye Kültür ve Sanat Haftası" etkinlikleri kapsamında "İşitin Ey Yarenler" albümünü tanıttı, konseri verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İranlı Yunus Emre Müzik Grubu'nun konseri- Yunus Emre Müzik Grubu kurucu solisti Ariş Kasımi ile röportaj İranlı Yunus Emre Müzik Grubu, Tahran'da "Türkiye Kültür ve Sanat Haftası" etkinlikleri kapsamında "İşitin Ey Yarenler" albümünü tanıttı, konseri verdi. Yunus Emre Enstitüsü tarafından İran Sanatçılar Evi'ndeki Üstad Şehnaz Salonu'nda düzenlenen ve Grub'un Yunus Emre'nin şiirlerinden bazılarını Farsça ve Türkçe icra ettikleri konsere İranlıların yoğun ilgisi dikkati çekti.Programın ardından AA muhabirine konuşan Yunus Emre Müzik Grubu kurucu solisti Ariş Kasımi, "Yunus Emre'nin şiirlerinde insan ve aşk ön plana çıkan temalar. Türkiye'den Yunus Emre gibi büyük bir şairi tanıdığım için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Tahran İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title