Haberler

İranlı Vekilden Erdoğan'a: İran'a Gelme

Güncelleme:

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanvekili Mansur Hakikatpur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde İran'a yapmayı planladığı ziyaretin iptal edilmesini istedi.

"ERDOĞAN'IN ZİYARETİ ERTELENMELİ"

İran merkezli Tasnim Haber Ajansı'na konuşan Hakikatpur, "Erdoğan'ın İran karşıtı sözlerinin ardından Tahran'a yapacağı ziyaretin herhangi bir getirisi olmayacak bu yüzden bu sefer ertelenmeli" diye konuştu.

"ERDOĞAN'IN SÖZLERİ MÜNAFIKÇADIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözlerini geri almasını ve davranışlarını gözden geçirmesini isteyen İranlı milletvekili, "İran'ın Yemen'in iç işlerine müdahale ettiğine dair Erdoğan'ın kullandığı ifadeler, boş ve münafıkçadır çünkü Türkiye kendisi DAİŞ gibi terör örgütlerini desteklemekle suçlanıyor" yorumunda bulundu.

"DIŞİŞLERİ TÜRKİYE'YE SERT CEVAP VERİLMELİ"

Mansur Hakikatpur, Fars Haber Ajansı'na yaptığı değerlendirmede Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı ifadelerin İran için "hazmedilebilir" olmadığını söyledi.

Hakikatpur, "Dışişleri Bakanlığı bir an önce Erdoğan'ın bu müdahaleci ifadelerine sert cevap vermeli" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Tahran İran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (521)

Hasan ADIYAMAN:

sende türkiye ye gelme diyebilecek yürekli varmı?

65
13
yanıtYanıtla
Ahmed'i Mobil-IOS:

İran TC niye sevmez çünkü pkk dan korkandan İran gıcık kapar İran Yiğittir hiç kimseden Korkmaz ABD ye kölelik yapanı sevmez İran Müslüman'ların son kalesi Batı'nın uşagı olmayan tek Müslüman ülke. İran sizi adam eder merak etmeyin İran'ın Kafasını bozmayın.

35
23
yanıtYanıtla
Ertan:

Adam ülkede sevilmediği gibi dünyadada sevilmemeye başladı ama bunu burdaki koyunlar anlamaz.

49
8
yanıtYanıtla
hakan:

bu nasıl dışpolitika herkesle kavga. . İçeride kavga dışarıda kavga. .

33
21
yanıtYanıtla
Ak partilimobilWeb@haberler.com:

Reis sen dik durmaya devam et. isterse düya sana karşı olsun. Adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan.

18
33
yanıtYanıtla
salih:

bende Urfalı vatandaş olarak bizede gelme diyorum:))

41
8
yanıtYanıtla
1980 ÖNCESİNİN YOBAZ EĞİTİMİ:

ARKADAŞLAR SİZLERE ÇOK ÖNEMLİ BİLGİ VERİYORUM, 80 ÖNCESİNİN İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİ ÇOK KİNDAR UYUMSUZ ARAP HAYRANI MUSTAFA KEMAL DÜŞMANI CUMHURİYET DÜŞMANI OLARAK YETİŞTİLER ONLAR HEP TARİKATLARIN DERVİŞLERİN MURİTLERİN VE BİR SİYASİ PARTİNİN ARKA BAHÇESİ OLARAK YETİŞTİLER, ONLARLA ARKADAŞLIK KURAMAZDIK, İNSANLARA HATTA KENDİ AKRABALARINA BİLE BÖN BÖN BAKARLARDI EN UFAK BİR ŞEYDE SANKİ BİZLER BAŞKA BİR DİNDENİZ GİBİ HAKARET EDERLERDİ, ÇOCUKLUKLARINI GENÇLİKLERİNİ YAŞAYAMADILAR, HEP BASKI ALTINDA YAŞADILAR, BAZILARINDA ŞALVAR TAKKE O TARİKAT BU TARİKAT DOLAŞIP DURURLARDI, MESALA BİZ YAZIN NORMAL CAMİ HOCALARINDAN DERS ALIRKEN ONLAR ÇOK FARLIYMIŞ GİBİ TARİKATLARDAN DERVİŞLERDE MÜRİT ABİLERİNDEN DERS ALIRLARDI SONRA ÖĞRENİYORDUKKİ ASIL AMAÇLARI DİNDEN KURANDAN ÇOK DÜŞMANCA DERSLER ALMAKMIŞ, HATTA OYUN OYNARKEN BİZE SATAŞIRLARDI. BUNLARDA BU YÜZYILDA NE BEKLİYORSUNUZ, ALLAHIM BU MİLLETİ BUNLARDAN KARTARACAK İNŞALLAH.

18
30
yanıtYanıtla
avashinmobilWeb@haberler.com:

Iran ayip etmiş cihan padişahina:-D:-D

41
4
yanıtYanıtla
SIVRISINEK:

Yatcak yeri olsaydi bunlari yapmazdi zaten. . . . . .

yanıt3
yanıt15
Osmanli Mobil-IOS:

Bakiyorumda yorumlara tayyibi cekememezlik var geberin hepiniz oyum AKP ye

14
31
yanıtYanıtla
Tüm 521 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title