Haberler

Genç Kadın Kurtarmak İstediği İdam Mahkumuyla Evlendi

Güncelleme:

İran'da kimsesi olmayan idam mahkumu genci kurtarmak için bir süre önce evlenme başvurusunda bulunan genç kadın hapishanede evlendi.

İran'da idam mahkumunu kurtarmak için bir süre önce evlenme başvurusunda bulunan genç kadın hapishanede evlendi.

HAPİSHANEDE EVLENDİLER

Soyadı açıklanmayan genç kadın Nilüfer (28), 2009 yılında yeğenini öldürme suçundan idam cezasına çarptırılan mahkumla (27) nikahlandı. Evlenme töreni, Kereç kentindeki Recayi Şehr hapishanesinde gerçekleşti.

"SAVUNACAK KİMSESİ OLMADIĞI İÇİN EVLENDİM"

Nilüfer, Nisan ayında İran'da erkek kardeşiyle aynı koğuşta kalan idam mahkumunu kurtarmak için mahkumla evlenmek talebini Tahran Ceza Mahkemesi'ne iletmiş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Erkek kardeşim Tahran civarındaki hapishanelerden birinde yatıyor. Koğuşunda 2009 yılında yeğenini öldürmüş bir genç var. O, bir çift ayakkabı için istem dışı bir cinayet işledi. Şimdi çok pişman. Hakkında verilen idam kararını takip edecek ve maktulun yakınlarını cezadan vazgeçirmeye çabalayacak bir yakını bulunmuyor. Onun bu durumunu duyunca dava dosyasını takip ve maktulun yakınlarını idam cezasından vazgeçirebilmek için onunla evlenmeye karar verdim." ifadelerini kullanmıştı.

MAKTUL YAKINLARI 58 BİN DOLAR TALEP ETTİ

Damadın serbest bırakılması için maktul yakınlarının yaklaşık 58 bin dolar talep ettiği kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Tahran İran Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

MEMATİ BAŞ:

bu karılara her sey yakısıyo bunlar karı ıse bızımkıler ne bızım karı ıse bunlar ne

22
49
yanıtYanıtla
35 KÜSÜR MİLYON TÜRK ERKEĞİ:

ACABA BİZİM KADINLARDA ÇARŞAFMI GİYSE CARŞAFIN ARASINDAKİ AHU GÖZLER DAHA ÇEKİCİ BİZİM KARILARIN GÖZÜ ADAMI ÇİLEDEN ÇIKARIYOR

20
12
yanıtYanıtla
durak özdemir:

andolsun sırf allah rızası içinse bu bu kadın cennetlik keşke başka insanlarda zor durumdaki insanların hayatını önemseye bilse rabbim bu kadını niyeti halis ise köle azat etmekle değil 1 insanın hayatını kurtarmak toplumun hayatını kurtarmaktır sözüyle rahmet eylesin amin

20
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yiğeninin kanı üstünden fındık kırarlar her gece . . . .

10
9
yanıtYanıtla
OF AMAN:

KADIN MU YOKSA BOSTAN KORKULUĞU MU?

1
16
yanıtYanıtla
ASIL SANA OF AMAN:

KADININ GİYİMİYLE DEĞİLDE YAPTIĞI İYİLİK İLE İLGİLENSENE, İRANDA ANLAŞMA DİYE BİR OLAY VAR KİMSEN YOKSA HALİYLE ANLAŞMADA YAPAMIYORSUN KADINDA YARDIMCI OLMAK İÇİN FEDAKARLIK YAPMIŞ. ARTIK İNSANLARI ÇARŞAFLI YADA MİNİ ETEKLİ DİYE ELEŞTİRMEKTEN VAZ GEÇİN. İNSAN MI DEĞİLMİ DİYE BAKIN. ÇARŞAFLININ AÇILMASI 3 DAKİKA MİNİ ETEKLİNİN KAPANMASI 3 DAKİKA AMA İÇİNDEKİ İNSAN KÖTÜYSE DEĞİŞMESİ BİR İMKANSIZ.

yanıt13
yanıt0
of aman:

aynada kendini mi gördün

yanıt0
yanıt0
OLACAĞINA BAK:

YAKINDA BU KARIYIDA ÖLDÜRÜR BU HERİ F

10
6
yanıtYanıtla
hacımm:

güzel ve insani bir şey. . . fakat yakınlarını istediği 58 bin d0lar ödenirse idamdan kurtuluyor. . . burası saçmalık. .

5
1
yanıtYanıtla
çakar:

O işe bir baktırın aslı böyle değildir. Kadını bir araştırın.

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title