Haberler

İran'lı Turistler Nevruz'u Barda Kutladı

Güncelleme:

Nevruz Bayramı tatili için ünlü tatil kenti Marmaris'i tercih eden İranlı turistler, ilçenin gece hayatına hareketlilik getirdi. 200 kişilik İranlı turist dünyaca ünlü Barlar Sokağı'nda bulunan bir mekanda düzenlenen kutlama programı ile Nevruz Bayramı'nı kutladı.

İRAN'DAN DJ'LER GETİRİLDİ

Kutlama için İran'dan DJ'ler getirildi. İran'da Hit olan şarkılar eşliğinde eğlenen turistler Nevruz'u eğlenerek kutladı.

İranlı turistleri Türkiye'ye getiren Acun Travel şirketinin Ege Bölge Müdürü Hamdi Artuk kutlama hakkında bilgi verdi. Artuk, "İran'dan gelen misafirlerimizin yeni yıl kutlaması olan Nevruz'u kutluyorlar. Otellerde Nevruz kutlaması saat 19.20'de başladı. Yaklaşık 200 kişilik misafir grubumuz da eğlenceye Marmaris Barlar Sokağı'ndaki mekanda devam ediyor"

"EKİM'DE 10 BİN İRANLI MİSAFİR AĞIRLAYACAĞIZ"

Artuk, 2018 sezonunda İran'dan gelecek olan turist sayısı hakkında da kısa bilgi verdi. Artuk, "Ekim ayının sonuna kadar, İran'dan misafirlerimizi getirmeye devam edeceğiz. Yaklaşık 10 bin İranlı misafiri ağırlamayı planlıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Nevruz Bayramı Marmaris Muğla İran Turizm Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title