Haberler

İran'ın Güçlü Komutanı, Yine Irak'ta Görüntülendi

Güncelleme:

Irak'ta IŞİD'e karşı mücadelede önemli başarı elde eden İran Özel Kuvvetler Birliği Kudüs'ün Komutanı General Kasım Süleymani, Iraklı askerlerle birlikte görüntülendi.

Irak'ta IŞİD'e karşı mücadelede önemli başarı elde eden İran Özel Kuvvetler Birliği Kudüs'ün Komutanı General Kasım Süleymani Irak'ın bir diğer şehrinin IŞİD'in kontrolünden çıkarılmasında Iraklı askerlerle birlikte göründü.

KASABA IŞİD'İN ELİNDEN TAMAMEN ÇIKTI

İran'ın ABNA ajansı, Irak ordusunun yerel milislerle birlikte yaptığı kapsamlı operasyonla Bağdat'ın 60 kilometre güney batısındaki Babil'e bağlı Curf El Sakhar kasabasını tamamıyla IŞİD'in elinden çıkardığını aktardı.

200 IŞİD MİLİTANI ÖLDÜRÜLDÜ

'Aşura' adıyla başlatılan operasyonda 200 IŞİD militanının öldürüldüğü 60'dan fazla IŞİD militanının da yaralandığı belirtildi. Daha önce IŞİD'e karşı yapılan operasyonlarda Peşmerge ve Irak ordusuyla birlikte görüntülenen İran Devrim Muhafızları Kudüs Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Kasım Süleymani, Curf El-Sakhar'da yapılan operasyonda da görüldü.

İranlı ajansın servis ettiği fotoğraflarda İranlı general Irak ordusu askerleri ve komutanları ile birlikte poz verirken görünüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sakhar Kudüs İran Irak Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (23)

rauf:

kimi titretiyor lan isidin kimseden korkusu yok

36
18
yanıtYanıtla
ahmet:

ya bu şiilerle sünni araplar anlasırsa offf offf ofki ne off

47
0
yanıtYanıtla
arif yılmaz / almanya:

LA OSMANLILAR (GAYRİ MÜSLİMLER) !!! sizin en namlı savaşçılarınız çeçen , nusra , kaide , işid ve talibanı rezil kepaze ettik. . burdan karı gibi konuşacanıza karşımıza çıkın!!! yok çıkamıyosanız. karılarınız kızlarınız gönderinde sefa edelim.

11
31
yanıtYanıtla
rauf:

bu bizi kiskanan dandik iran degilmi? adamlar kiskancliktan bize karsi ne yapacaklarina sasirdi sinsi iran, israil bunlara surekli saldiracagiz diyor ama hic saldirmiyor ne malum turkiyeye karsi gizli itifak icinde olmadiklari?

30
10
yanıtYanıtla
nerede:

iran hem ırak hem suriyede pekiii türkiye nerede

20
5
yanıtYanıtla
elalem gidiyor:

irandan Irak icin komutan gidiyor bizim komutanlar niye gitmiyor türkmenler öldürülüyor oradda utanmiyormusunuz siz nasil adamlarsiniz artik dilim varmiyor söylemeye

20
3
yanıtYanıtla
adem:

Amerikan ucaklari bombalamasa bunlarin hepsi etek giyip kacar ,

9
13
yanıtYanıtla
Haco:

İŞİD''i ne zaman titretmiş onu da ıspat edin. . . Ulan İŞİD''i devirmek adına kör tavuktan medet umuyorsunuz!!!

11
9
yanıtYanıtla
tecessus:

Elinde düzenli ordu var . Yarın İşid iran''da bombalar patlatırsa güçlü komutanı seyredin . Tombaladan çıkar gibi, bir bakıyoruz hiç tanınmayan biri popstar olarak lanse ediliyor . Walla sabah akşam tv''ye en çok kim çıkıyorsa, fahişe''nin lügattaki manası . Kitap''ta bile var . Büyük fahişe deniyor onlar için :) Bizim orduda ne komutanlar var, böyle artizlik yapmıyorlarsa, karekterlerinde fahişelik yok . . .

14
6
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

yaşasın iran ırak kürt dostluğu ortaasya postalları inmemeli Ortadoğu topraklarına. . . . yüce allah yar ve yardımcınız olsun

7
11
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title