Haberler

İran Asıllı Şermin, Sevgilisini Öpmeye Doyamadı

Güncelleme:

Avrupa güzeli seçilen İran asıllı Şermin Şehrivar, İtalyan sevgilisi Lapo Elkann ile Portofino'da görüldü. Uzun uzun öpüşüp yemek yiyen çift el ele mekandan ayrıldı.

İtalya'nın romantik sahil kasabası Portofino'da bir restoranda öğle yemeği yiyen sevgililer zaman zaman da birbirlerine öpücükler kondurdu. Elkann ve Şehrivar, neşeli geçen yemekte uzun uzun sohbet etti.

UZUN UZUN ÖPÜŞTÜLER

Bir süre susup birbirlerinin gözlerinin içine bakan çift, sonra da uzun uzun öpüştü. Elkann ve Şehrivar restorandan el ele ayrılıp neşe içinde yürümeye başladı.

KARİYERİNDE HIZLA YÜKSELDİ

Avrupa Güzeli seçildikten sonra kariyerinde hızla yükselen model Şermin Şehrivar'ın sevgilisi Elkann, İtalya'da ünlü lüks otomobiller üreten Agnelli ailesinin torunu. 38 yaşındaki işadamı otomobil sektörünün yanı sıra moda tasarımcılığı da yapıyor.

İşte o fotoğraflar:
















Kaynak: Haberler.com / Magazin

Portofino İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

Hakan:

iranlilar kadar ezik bir millet yoktur. . dindarliklarida dinsizlikleri de hodukce. . bir turlu orta yolu bulamaz bu mallar. . iran disinda yasayan iranlilar avrupalilara bakin biz sizden daha ahlaksiz ve terbiyesiz artik bizi sevin modunda takiliyor genelde. . igrenc bi millet . . . pkk ya da en cok destek bunlarda gelmistir bugune kadar. .

5
18
yanıtYanıtla
bana ne:

kizin boynunda hac adamin kolunda davud yildizi. . . . bize ne elin gavurlarindan. . . . .

17
5
yanıtYanıtla
GerçekçiMobil-IOS:

Davud yıldızından anlaşılıyor ki yahudi! İranlı güzel?

17
1
yanıtYanıtla
Alper:

kadinin boynunda hac var zaten

16
1
yanıtYanıtla
5:

el alemin derdi bizimi gerdi ne yaparsa yapsıın herkes kendi ailesinden sorumlu

10
1
yanıtYanıtla
Hayat kadınla güzel:

Kadının özgür olduğu, yönetimde söz sahibi olduğu her yer çok güzel. kadının insanca yaşama hakkı elinden alındığı yerler tam bir cehennem.

4
1
yanıtYanıtla
yönümüz avrupa olsun:

Özgürlük böyle güzel bir şey, iran da olsa ayvayı yemişti.

3
1
yanıtYanıtla
serkan:

adam tip olsa bari. midesiz kari:)

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title