Haberler

İran'da İtfaiyecilere Mezar Olan Binanın Yıkılma Anı Kamerada

Güncelleme:

Tahran'da iş yeri olarak kullanılan eski bir bina çıkan yangında yıkıldı. Yıkılan bina 30 itfaiyeciye mezar oldu. Binanın yıkılma anı kameralar tarafından kaydedildi.

İran'ın başkenti Tahran'da iş yeri olarak kullanılan 15 katlı eski bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmeye çalışırken bina çöktü.

30 İTFAİYECİ CAN VERDİ

Sabah mesainin başladığı saatlerde çıkan yangın, itfaiyenin 4 saat süren çalışmasıyla söndürülmeye çalışılırken bina itfaiye ekiplerinin üzerine çöktü.

İlk belirlemelere göre yangında 30 itfaiyeci hayatını kaybetti, onlarca kişi enkaz altında kaldı.

YIKILMA ANI KAMERADA

Binanın yıkılma anı kameralar tarafından saniye saniye kayıt altına alındı. Binanın dikey şekilde çökmesi, diğer binaların hasar almasını engellemiş oldu.

Binlerce kişinin çalıştığı binanın yangının başlamasıyla boşaltılması, olası daha büyük felaketlerin önüne geçmiş oldu.

İlgili Haberler

1946 YILINDA YAPILDI

Tahran'ın en kalabalık yerlerinden Firdevsi ve Cumhuriyet caddeleri kavşağında yer alan binada, ağırlıklı olarak giyim üzerinde çalışan atölye ve toptancılar bulunuyordu.

Tahran'ın en eski çok katlı binalarından biri olan Plasko binası, 1964 yılında yapılmıştı.

Yangının neden çıktığı bilinmezken, olay yerindeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tahran İran 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title