Haberler

İran'da Voleybol Maçı İzleyen Genç Kıza Hapis Cezası

Güncelleme:

İngiltere'de hukuk okuyan Ghoncheh Ghavami isimli genç kız, aiesini ziyarete gittiği İran'da erkeklerin voleybol maçını izlerken yakayı ele verdi.

Hem İngiltere hem de İran pasaportuna sahip olan 26 yaşındaki İran kökenli Ghoncheh Ghavami'nin voleybol merakı başına iş açtı.

AİLESİNİ ZİYARETE GİTMİŞTİ

Ghoncheh Ghavam, hukuk fakültesini okuduğu İngiltere'den İran'a ailesini görmeye gitti. Gittiği tarihte Tahran'da İran ile İtalya arasında erkekler voleybol maçı olduğunu öğrenince soluğu stadda aldı.

POLİSE YAKALANDI

Kadınların, erkeklerin maçını izlemesinin yasak olduğu İran'da ahlak polisi kadını yaka paça yakalayıp gözaltına aldı. 'Egemen sisteme karşı propagandadan' suçlu bulunan Ghavam, tutuklanarak cezavine gönderildi. Cezaevinde 151 gün geçiren kadın daha sonra kefalet karşılığı serbest bırakıldı.


Kaynak: Haberler.com / Spor

İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (101)

RAMOCAN:

TÜRK KADINLARI BÜYÜK ATATÜRKE NERDEYSE TÜM ÖZĞÜRLÜKLERİNİ BORÇLULAR ÇÜNKÜ DÜNYADA HER ÜLKEDEN ÖNCE ATATÜRK KADINA HER HAKKINI VERMİŞTİR ÇOCUKLARIDA UNUTMAMIŞ ONLARADA 23 NİSAN BAYRAMINI ARMAĞAN ETMİŞTİR GERÇEKTENDE ATATÜRK ÇOK EŞSİZ BİR LİDERDİR

26
36
yanıtYanıtla
Fîşek Niyazim@m.mm@m.m:

Gelde bizim kuş beyinli yobazlara anlat.

yanıt16
yanıt21
adaletm@m.mm@m.m:

Cokta iyi yapmis diyemeyiz

yanıt12
yanıt9
Cehenneme Çağıran Deccal....m@m.mm@m.m:

....

yanıt11
yanıt3
..............:

aynen kardeşim ben kadınım ve Allah''a şükrediyorum Atatürk gibi bir lider gönderdiği için bizlere. Ama çoğu anlamıyor İslamı bile anlamıyorlar

yanıt1
yanıt1
vanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Atatürk olmasaydi halimiz aynen böyle idi

17
32
yanıtYanıtla
türkiyem:

müslümanım bu tür şeylerden sonra beynım müslüman olmak istemiyor kendimi zor ikna ediyorum her ne kadar müslümanlık bu değil desenizde

14
28
yanıtYanıtla
zamkolik:

bu şerefsizleri görünce insan atatürkün kıymetini daha çok anlıyor. nur içinde eytasın

19
22
yanıtYanıtla
HasanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tayyipte ulkeyi bu hale getirecek iste

21
18
yanıtYanıtla
cengizhan:

İran''da bu tip yasakları delen kadınların hepsi Türk''tür. Zaten İran''da 35 milyon Türk yaşıyor. Biz boşuna demiyoruz; Hiçbir Türk özgürlüğünden ödün vermez. Türk ırkı tarihi boyunca esaret altında kalmamıştır. İnşallah Türkistanlı kardeşlerimizi de yardım edeceğiz. Hoş onlar esaret altında değil ama ülke olarak tanınmadığı için yalnız bırakılıyor hepsi bu. . .

22
15
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title