Haberler

Irak Türkmen Heyeti BYEGM'yi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye'de bulunan Irak Türkmen Milletvekilleri ve Bürokratlarından oluşan heyet Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğünü (BYEGM) ziyaret etti.

Irak Türkmen Heyeti ile bir araya gelen Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcısı Mansur Özdemir, Irak Türkmen Milletvekilleri ve Bürokratlarının bu dönemde yapmış oldukları ziyaretin çok değerli ve önemli olduğunu ifade etti. Türkiye'nin gerek devlet aygıtları, gerek sivil toplum kuruluşları ile bölgeye yönelik insani yardım faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Özdemir, Türkiye'nin hem sınırlarında hem de sınırlarını aşan geniş bir coğrafyada yangınları söndürmek için çabaladığını, ateşten gömlek giydiğini söyledi. Özellikle kardeş, akraba ve soydaş coğrafyalarla olan işbirliğinin önemine değinen Özdemir, nitelikli, derin ve somut işbirliği içerisinde olunması gerektiğine vurgu yaptı. Konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin konuk heyete bilgi veren Özdemir, Türk milletinin ve Türk medyasının el ele vererek karşı durduğu darbe girişimine yönelik Uluslararası medyanın Türkiye aleyhindeki yanlı tutumunu da eleştirdi.

Görüşmede karşılıklı işbirliği projeleri de ele alındı. Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün basın, enformasyon ve tanıtım alanında Türkiye'nin kilit kurumları arasında yer aldığını ifade eden Özdemir, özellikle basın yayın, medya ve enformasyon alanına yönelik işbirliği projelerine, medya alanında çalışacak gençlerin Türkiye'de eğitim ve staj yapabilmelerine yönelik faaliyetlere BYEGM olarak destek vereceklerini vurguladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title