Haberler

Irak'taki Siyasi Gelişmeler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Toplum Partisi (Komela) toplantısı'ndan detay görüntüler Goran Hareketi Milletvekili Hoşyar Abdullah'ın açıklaması Irak parlamentosundaki Kürt partilerin oluşturduğu Kürdistan Bloku, meclis çatısında yer alan siyasi partiler arasında önceden ortak bir uzlaşının meydana gelmesi ve tüm hazırlıkların yapılması takdirde Bağdat'ta döneceklerini duyurdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Toplum Partisi (Komela) toplantısı'ndan detay görüntüler

Goran Hareketi Milletvekili Hoşyar Abdullah'ın açıklaması

Irak parlamentosundaki Kürt partilerin oluşturduğu Kürdistan Bloku, meclis çatısında yer alan siyasi partiler arasında önceden ortak bir uzlaşının meydana gelmesi ve tüm hazırlıkların yapılması takdirde Bağdat'ta döneceklerini duyurdu.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) Süleymaniye kentinde bir araya gelen Kürdistan Bloku içerisindeki Kürdistan Demokrat Partisi (KDP), Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB), Kürdistan İslami Birlik Partisi (Yekgirtu), Goran (Değişim) Hareketi ve İslami Toplum Partisi (Komela) basına kapalı bir şekilde toplandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title