Haberler

Irak'ta Yüzme Havuzunda Patlama: 7 Ölü, 44 Yaralı

Güncelleme:

Irak'ın Selahattin iline bağlı Tuzhurmatu ilçesinde bulunan havuz tesisinden meydana gelen iki patlamada, hepsi Türkmen olmak üzere 7 kişi öldü, 44 kişi de yaralandı.

Irak'ın Selahattin iline bağlı Türkmen nüfusunun ağır olduğu Tuzhurmatu ilçesinde meydana gelen 2 patlamada 7 kişi hayatını kaybetti, 44 kişi de yaralandı.

"IŞİD MİLİTANI KALABALIĞIN İÇİNDE KENDİNİ HAVAYA UÇURDU"

Tuzhurmatu polis müdürü Yarbay Mustafa Beyatlı konuya ilişkin açıklama yaparak, "Bugün saat 16: 00 sularında ilçenin İmam Ahmed mahallesindeki Aksu yüzme havuzu salonunda havuzun dolmasını bekleyen kalabalığın içine dalan IŞİD bağlantılı intihar eylemcisi kendine havaya uçurdu.

"HEPSİ TÜRKMEN 7 KİŞİ ÖLDÜ, 44 KİŞİ YARALANDI"

Olaydan sonra yaralıların tahliyesi sırasında tesisin önünde yol kenarına konulan bir bomba da kimliği belirsiz kişilerce uzaktan kumandayla patlatıldı.

İki patlamada hepsi Türkmen olmak üzere 7 kişi öldü, 44 kişi de yaralandı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Irak Yaşam Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

se:

Türkmenleri ya turkiyeye yerlestirelim veya tirlarla silah gonderelim, onlari yalniz birakamayiz

3
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Cok konusan itler hayde turkmenleri kurtarin

1
2
yanıtYanıtla
Muro:

Hani nerde o asip kesen mhp ciler yemiyo heralde

1
1
yanıtYanıtla
Orci:

Yok canım işid Türkmenlere saldırmaz,mümkün değil.burada işid öven,destek veren yüzlerce milliyetçi kişi var.onlar bu katliama da ohh olsun diye el çırpar mı acaba.

1
1
yanıtYanıtla
Gerçek Açıdan:

Amerikan İttifakı işitle vepyde ile yaptığı tahriklerle Türkiyeyi alenen Suriye ve Irak''a sokma İran Suriye ve Irakla savaştırma politikası izliyor.

1
0
yanıtYanıtla
insafsız bopcular:

terörü desteklersen döner seni vurur oy için her tarafı karıştırdılar batsın erken seçiminiz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title