Haberler

Bağdat'ta Bombalı ve Silahlı Saldırı: 10 Ölü, 35 Yaralı

Güncelleme:

Irak'ın başkenti Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde düzenlenen bombalı ve silahlı saldırılarda 10 kişinin yaşamını yitirdiği, 35 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Irak'ın başkenti Bağdat'ın çeşitli bölgelerinde düzenlenen bombalı ve silahlı saldırılarda 10 kişinin yaşamını yitirdiği, 35 kişinin yaralandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağdat'ın doğusundaki Ur Mahallesi'nde bulunan el-Mustafa Camisi'ne bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Olayda 7 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Başkentin kuzeyindeki eş-Şeab bölgesinde de pazar yeri yakınlarına bırakılan el yapımı bombanın patlatılması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Bağdat'ın güneyinde bir bölgede yola döşenen patlayıcıların infilak ettirilmesi de 1 kişinin ölümüne, 6 kişinin yaralanmasına yol açtı.

Bağdat'ın doğusundaki Şari Filistin bölgesinde ise kimliği henüz belirlenemeyen kişiler, otomatik silahlarla dükkanların bulunduğu yöne ateş açtı. Saldırıda 4 kişi yaralandı.

Saldırıların sorumluluğunu üstlenen olmazken, resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı. - Bağdat

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Bağdat Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title