Haberler

Irak'ta Daeş'ten Kaçan Sivillerin Durumu - Erbil

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Dibege Çadır Kampından genel görüntü - Kampta yaşayan çocuklar - Kamp sakinlerinden Mervan Ahmet ile röportaj - Kampta kalanların kalacak yerleri için yaptıkları çalışma - Kamp sakinlerinden Hüseyin Halef ile röportaj - Erzak almak için sıra bekleyen sığınmacılar - Erzakların sığınmacılara dağıtılması - Kamptaki insanlardan detaylar - Dibege Çadır Kamp Sorumlusu Rızgar Ubeydullah ile röportaj İDRİS OKUDUCU - Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul'dan kaçmayı başaran sivillerin yerleştirildiği Dibege Çadır Kampı'ndaki iç göçmenlerin sayısının son üç günde 3 binden 14 bine yükseldiği belirtildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Dibege Çadır Kampından genel görüntü

- Kampta yaşayan çocuklar

- Kamp sakinlerinden Mervan Ahmet ile röportaj

- Kampta kalanların kalacak yerleri için yaptıkları çalışma

- Kamp sakinlerinden Hüseyin Halef ile röportaj

- Erzak almak için sıra bekleyen sığınmacılar

- Erzakların sığınmacılara dağıtılması

- Kamptaki insanlardan detaylar

- Dibege Çadır Kamp Sorumlusu Rızgar Ubeydullah ile röportaj İDRİS OKUDUCU - Irak'ta terör örgütü DAEŞ'in elinde tuttuğu Musul'dan kaçmayı başaran sivillerin yerleştirildiği Dibege Çadır Kampı'ndaki iç göçmenlerin sayısının son üç günde 3 binden 14 bine yükseldiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title