Haberler

Irak'ta 30 Işid Militanı Öldürüldü

Dha DIŞ HABER - Irak'ta 30 IŞİD militanı öldürüldüAhmet Haşim MUHTAROĞLU, IRAK (DHA) - Irak Federal Polisi Selahattin ve Bağdat'ta farklı operasyonlarda 30 IŞİD militanının öldürüldüğünü; 43 militanın da yakaladığını açıkladı.

Dha DIŞ HABER - Irak'ta 30 IŞİD militanı öldürüldü

Ahmet Haşim MUHTAROĞLU, IRAK (DHA) - Irak Federal Polisi Selahattin ve Bağdat'ta farklı operasyonlarda 30 IŞİD militanının öldürüldüğünü; 43 militanın da yakaladığını açıkladı. Federal polis komutanı Raid Şakir Cevdet, 13 tugayın Makhul bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonda 7 militanı öldürdüğünü, bir aracı da kullanılamaz hale getirdiğini belirtti.

Samarra kentinin batısında ise 43 militanın yakalandığını belirten Orgeneral Raid Cevdet, Himrin tepelerinde ise 20 militanını öldürüldüğünü 4 havan düzeneğinin de imha edildiğini açıkladı.

Cevdet, ayrıca Beyci'nin kuzeyindeki Fethe bölgesinde federal güçlerin IŞİD mevziisini hedef alarak 3 militanın öldürüldüğünü söyledi. Cevdet, Samarra kentinin batısındaki çeşitli bölgelerde yapılan operasyonlarda 43 IŞİD mensubunun yakalandığını açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Haşim Bağdat Irak Dha Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title