Haberler

Irak Sınırındaki Köyde 23 Nisan Coşkusu

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Üçyan Köyü İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Üçyan Köyü İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuzey Irak sınırının sıfır noktasında bulunan çocuklar, belde halkı ve Mehmetçiklerle birlikte doyasıya eğlendi.

Derecik Beldesi'ne 3 kilometre uzaklıkta bulunan Üçyan Köyü İlkokulu'nun bahçesinde düzenlenen kutlamaya, Derecik 34. Hudut Alay Komutanlığı Tabur Komutanı Yarbay Mehmet Avcı, Derecik Belediye Başkanı Ak Partili Ekrem Çetinkaya, öğretmenler, öğrenciler ve belde halkı katıldı. Renkli kıyafetler giyip ellerine bayraklar alan öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu.

Köyde ilk kez yapılan 23 Nisan etkinliğine katılan öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunurken, öğrenciler komutanlar ve öğretmenlerle dev Türk bayrağı altında fotoğraf çektirdi.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte öğrenciler ve çocuklar doyasıya eğlenirken, Üçyan Köyü İlkokulu Müdürü Elif Sağlaman da etkinliklerine katılan askeri yetkililere ve belde halkına teşekkür etti.

- Hakkari

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Derecik Hakkari Irak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title