Haberler

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi, IŞİD'li 80 Teröristi Öldürdü

Güncelleme:

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Güvenlik Ajansı, terör örgütü IŞİD'in Musul çevresinde düzenlediği saldırılar sonucu çıkan çatışmada 80 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Güvenlik Ajansı, Güvenlik Ajansının resmi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Terör örgütü IŞİD'in Musul çevresinde düzenlediği saldırılar sonucu çıkan çatışmada 80 teröristinin öldürüldüğünü açıkladı.

SALDIRILARINA KARŞILIK VERİLDİ

Güvenlik Ajansının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, terör örgütü IŞİD'in, sabahın erken saatlerinden itibaren Peşmerge güçlerini hedef alan saldırılarına karşılık verildiği belirtildi. Çıkan çatışmalarda IŞİD'li 80 teröristin öldürüldüğü, örgüte ait 25 aracın da imha edildiği kaydedildi.

"TILSKOF'U KUŞATMAYI BAŞARDI"

Açıklamada, "Terör örgütü IŞİD sabahın erken saatlerinde bomba yüklü üç araçla Musul'un kuzeyindeki Muskelat ve Tılskof cephelerine saldırarak ele geçirdi. Daha sonra Peşmerge güçleri Muskelat'ı geri alıp, Tılskof'u ise kuşatmayı başardı." denildi.

KOALİSYON GÜÇLERİ, PEŞMERGE'YE DESTEK VERDİ

IŞİD'in saldırılarının püskürtülmesi için uluslararası koalisyon güçlerinin de savaş uçaklarıyla Peşmerge'ye destek verdiği belirtildi.

Başika Cephesi Peşmerge Komutanı Behrem Yusuf daha önce yaptığı açıklamada, terör örgütünün, Peşmerge'ye ait, Musul kenti yakınındaki Hazır, Başika, Naveran ve Tılskof cephelerine yoğun saldırı başlattığını bildirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Twitter Musul Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

TürkiyeMobil-IOS:

Yiğidi öldür hakkını inkar etme , bu İŞİd teröristlerini kürtlerden başka kimse bitiremez.

31
31
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

her biji serok barzani her biji peşmerge

41
5
yanıtYanıtla
KIYAMET KAPIDA:

öldür öldür bitmiyorlar ki büyük israil kurulana kadar bitmezler zaten, ne pkk ne işid nede diğerleri deccalin ordusu bunlar. ancak mehdi gelince temizlenir bu pislikler

3
25
yanıtYanıtla
Hasan:

ABD ve Rusya ile savaşan IŞİD İsrail örgütü, abd ve haçlıların yardım ettiği Haçlı müttefiki TC nin beslediği, leşmerge kahraman değilmi beyinsizler. . Ne içiyorsunuz siz de bu şekil konuşuyorsunuz biz de ondan içelim. . .

yanıt2
yanıt4
KAPTAN:

INSAN KALMADI BUGÜN ONLAR YARIN ÖBÜRLERI VURAN VURANA NEREYE KADAR ALLAH BELANI VERSIN ABD

8
4
yanıtYanıtla
ACUN:

ulan gunde zaten 50 ısıdlı ölüyor(!) bı bıtmedı

8
3
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Yine uyduruk haber. Birbirlerini bitiremiyorlar bir türlü ne hikmetse. Pkk ile isid el ele batiya ortadogunun petrolünü ucuza satmak icin ugrasiyorlar. Isid ve pkk azmadan önce Almanyada benzin 1, 73 Euro´ya kadar cikmisti. Simdi 1, 15-1, 28 e kadar düstü.

1
5
yanıtYanıtla
Ankaralı:

TÜRK HÜKUMETİ YARIN BARZANİYİ TEHDİT EDECEK. BAKIN VE GÖRÜN. EY BARZANİ PARALELLE BİRLİKTE KANKALARA KARIŞAN SİZ MİSİNİZ? TABİ BU İŞ PARALLİ OLMAZ.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

koalisyon ucaklari ve etekleri bahane edip kendini avutanlara girsin bu haber

0
1
yanıtYanıtla
.....................:

sosyal sitelerde 1 saatdir karakol baskınından bahsediliyor

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title