Haberler

Irak Jeti Yanlışlıkla Bağdat'ı Bombaladı

Güncelleme:

Irak'ta IŞİD karşıtı koalisyonda görev alan bir savaş uçağının yanlışlıkla Bağdat'ı bombaladığı bildirildi.

Irak'ta bir savaş uçağı ölümcül bir hataya imza attı. IŞİD karşıtı koalisyonda görevli savaş uçağı, yanlışlıkla başkent Bağdat'ın doğusunda bir bölgeyi bombaladı.

ÖLENLER ARASINDA ÇOCUK VE KADINLAR DA VAR

AFP'nin haberine göre, olayda en az 12 kişi hayatını kaybederken, birçok evde hasar meydana geldi. 25 kişinin yaralandığını açıklayan yetkililer, ölenler arasında üç çocuk ve iki kadının yer aldığını ifade etti. Irak televizyonlarına göre, IŞİD'e karşı düzenlenen operasyonda bomba Sukhoi Su-25 tipi uçaktan ayrılmadı ve uçağın üsse döndüğü esnada Bağdat'ın Ni'riya Mahallesi'ne düştü.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Yanlışlıkla yapılan bombardımanın ardından bölge sakinlerinin patlama yerine gittiği ve çok sayıda ambulansın olay yerine sevk edildiği bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Bağdat Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (40)

URFA 63:

Türklere kötü haberim var dün 4 cepheden pesmergeye saldıran ısıdiniz 68 kayıp verip hawice şehrinide pesmergeye kaptırdı

53
13
yanıtYanıtla
DOĞRU:

KÜRTLER BURADA AHKAM KESMEYİN SINIRI GECİNDE SAVAŞIN KOBANİYE GİDİN.

7
41
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

KAÇAKÇILIK BİLE YAPMIŞ OLSALAR DAHİ BİR ÜLKE KENDİ VATANDAŞINA KURŞUN BİLE SIKMAMALIDIR!!! ROBOSKİ KATLİAMINDA ÖLENLER TC VATANDAŞIDIR. . DÜNYA ÜZERİNDE SÖZ SAHİBİ BİR ÜLKEDE BÖYLE BİR OLAY BİRÇOK KİŞİNİN KOLTUĞUNDAN OLMASINA SEBEPTİR. . AMA BURASI TÜRKİYE İSE BU OLAY GARİPSENMEZ. .

37
4
yanıtYanıtla
İman:

Osmanlıya ihanet eden ülkeler huzur mu buldunuz.O gün hugün yüzünüz gülmedi.Paşalar gibü yaşıyordunuz birlik ve beraberlik içinde.

14
27
yanıtYanıtla
özer öz.:

Bunlar mı Türk Ordusuna saldıracakmış. . .

16
8
yanıtYanıtla
VATAN:

ABD''ye ülkesini satan vatan hainleri. Saddam Hüseyini linç eden kjatiller. 3 kuruşluk petrol geliri için ülkenizi kan gölüne döndürdünüz. Kürtlere bağımsızlık yolunu açarak ülkenizi göz göre göre sattınız. Allah sizin bu hainliğinize karşı daha çok çektirecek. Vatan hainliğinin sonu bu. Türkiye''de ki KÜRT''lerin sonuda sizin gibi olacak. Onlarda Ermeni-yahudi uşaklığı yaparak ülkemizi satıyorlar. Ama eğer Türkiye bölünürse en çok zararı KÜRT''ler görecek. Hainlerin sonu.

11
11
yanıtYanıtla
FATİH:

yaptığınız katliamların size kendi ellerinizle dönüşü böyle oluyor. Alma ışid linin ahını çıkar aheste aheste abd kuklaları. . .

2
14
yanıtYanıtla
ElnurMobil-IOS:

Yanlislik degil is it lidir

10
3
yanıtYanıtla
Muro:

sanki okey oynuyoda yanlis tas atti , allahim yarabbim akil fikir ver kimi kandirmaya calisiyolar.

10
1
yanıtYanıtla
bu hesap sorulacak:

bi yanlış bomba da biz atabilirmiyiz iyi fikir gibi geldi bi an

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title