Haberler

Irak Başbakanı İbadi, IŞİD Operasyonunun Başlaması İçin Talimat Verdi

Güncelleme:

Irak Başbakanı Haydar İbadi bugün gittiği Selahaddin'in en büyük ilçesi olan Samarra'da IŞİD'e karşı düzenlenmesi beklenen operasyonun başlaması için talimat verdi.

Irak Başbakanı Haydar İbadi bugün gittiği Selahaddin'in en büyük ilçesi olan Samarra'da IŞİD'e karşı düzenlenmesi beklenen operasyonun planını inceledi ve başlaması için talimat verdi.

SİVİLLERE DOKUNULMAYACAK

Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamaya göre, operasyon sırasında silah kullanmayan ve IŞİD'e katılmayan sivillere dokunulmayacağı belirtildi. Federal Polis Komutanı General Raid Cevdet bugün ülkeyi IŞİD'den temizlemek için operasyonların ikinci aşamasına başlandığını ve yakın zamanda tüm Selahaddin'in kurtarılma müjdesinin verileceğini açıkladı.

BAĞDAT-KERKÜK KARAYOLU KAPATILIYOR

Tuzhurmatu Kaymakamı Şellal Abdel Ahmed ise DHA muhabirine yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin de direktifiyle başkent Bağdat'ı Kerkük'e bağlayan ve ilçeden geçen karayolunun bu gece yarısı 00.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar kapatılacağını söyledi. Kaymakam bu kararın Selahattin vilayetinde terör örgütü IŞİD'de karşı yürütülen geniş çaplı operasyon nedeniyle olduğunu söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Samarra Kerkük Bağdat Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

Cehenneme önce dinler girerMobil-IOS:

Dinler Yüzünden akan kanlar deryalara sığmaz.

66
105
yanıtYanıtla
zirto:

cok dogru diyisen kardas. nedir bu allahin belasi allahtan cektigimiz

yanıt0
yanıt1
savas dinden degilm@m.m:

Savas dinlerden dolayi olmuyor guzel kardesim hicbir din kotiyi emretmez ve insanin canini almayi yasak kilmistir akan kanlarin tek bir sebebi var oda insanin icindeki vahset ve bir digerinin dusuncesine yasantisina tahamulsuzluk.

yanıt0
yanıt0
Arslanm@m.m:

Zibidi, dinler olmasa savaş olmaz zannediyorsun herhalde....

yanıt0
yanıt0
PKK din yuzunden o kadar kan akitti dimim@m.m:

din kan akitmamayi emreder.

yanıt0
yanıt0
yanılıyorsunm@m.m:

Dinler olmasaydıda bu savaşlar bitmezdi nitekim tarın yazdığı en uzun savaş Fransa ve İngiltere arasında bakıyorsunuz ikisinde hıristiyan. Savaş insanın içindeki canavar. Şunu bunu bahane ederek savaşır

yanıt0
yanıt0
novaMobil-ANDROID:

TANRİNİN KULU Allah senin gibilerin belasını versin

9
35
yanıtYanıtla
TANRI NIN KULU )(:

PKK yillardir O bolgede teror yagdiriyor kimse ses cikarmadi is muslumana gelince haydi hucum, Allah hepinizin belasini versin.

20
24
yanıtYanıtla
Cizre limobilWeb@haberler.com:

İnşallah bitanesi sağ çıkmaz ne demek silahsız vurulmuyacak hadi sivilleri anladıkta bunların en silahsızı bile bıçakla kafa kesmiştir acımayın acınacak durumdasınz zaten bari onurunuzu kurtarın biraz Kürt leri örnek alın zafer sizin olsun

15
21
yanıtYanıtla
hadi inşallahmobilWeb@haberler.com:

Umarız kökleri kazılır

19
16
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title