Haberler

İpsala Sınır Kapısında 200 Bin TL Değerinde Eroin Ele Geçirildi

Güncelleme:

Edirne'de, İpsala Sınır Kapısından yurt dışına çıkış yapmak isteyen yabancı plakalı bir otomobilde yapılan incelemede, 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi.

Edirne'de, İpsala Sınır Kapısı'ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen yabancı plakalı bir otomobilde yapılan incelemede, piyasa değeri 200 bin TL değerinde 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü bağlantısı İpsala Gümrük Sahası'ndan, yurt dışına çıkış yapmak isteyen, sürücülüğünü Yunan uyruklu N.T.'nin yaptığı, E.P.'nin ise yolcu olarak bulunduğu yabancı plakalı otomobil, İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü personelince şüphe kriterleri çerçevesinde x-ray taramasına sevk edildi. Tarama sonrası narkotik dedektör köpeği "Tina" eşliğinde yapılan detaylı aramada, aracın koltuk döşemelerinin içine yapılan gizli bölmede yaklaşık 200 bin TL değerinde 2 kilo 599 gram eroin ele geçirildi.

Operasyonla ilgili olarak N.T. ve E.P. isimli şahıslar gözaltına alınarak, işlemlerinin tamamlanmasının ardından İpsala Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Şahısların çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi İpsala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title