Haberler

    İphone Telefonunu Kaybedince Yüzlerce Beste de Kayboldu

    Metallica'nın sıradaki albümü için çalışmalar devam ediyor ve %25'lik seviyeye gelindi.

    Mahmut Saral - -

    Akıllı telefonlar artık albüm kayıt süreçlerinde de önemli birer eleman konumunda. Birçok müzisyen, yeni bir albüm hazırlamadan önce aklına gelen fikirleri akıllı telefonuna kaydediyor ve daha sonra stüdyoya giderek bu fikirleri daha da geliştiriyor. Bu yönteme başvuran müzisyenlere bir örnek olarak Slash'i ve son çıkardığı albümü World on Fire'ı gösterebiliriz. Bu konuda bir de üzücü örnek var, ki o da Metallica'dan Kirk Hammett.


    Metallica gitaristi Kirk Hammett, Jasta Show'da verdiği bir röportajda, yakın zamanda başından geçen üzücü bir olayı paylaştı.


    Hammett, bundan 6 ay önce iPhone telefonunu kaybetmiş. Üzücü olan ise, bu telefonun içinde yeni Metallica albümünde kullanabileceği 250 gitar riff'i bulunmasıydı ve telefonun kaybolmasıyla birlikte yüzlerce fikir de yok oldu bir bakıma. Hammett, bu riff'lerden yalnızca 8 tanesini hatırlıyormuş.


    Hammett,telefonunu kaybedince 2-3 gün boyunca morali bozuk bir şekilde gezdiğini ve dosyalarının yedeklerini almadığı için de pişman olduğunu belirtiyor.Ve bu arada evet, telefonu hala kayıp ve eğer o telefonu bir müzik grubu bulursa bir anda kariyerleri değişebilir.


    Müzisyen olun ya da olmayın, buradan çıkarılacak birkaç ders:


    - Telefonunuzdaki dosyaları ara ara yedeklemeyi ihmal etmeyin. Bulut depolama kullanabilirsiniz, ama burada da güçlü bir şifre kullandığınızdan ve "doğrulama" gibi ek güvenlik önlemleri aldığınızdan emin olun.


    - Telefonunuzu karşılaşabileceğiniz kaybetme ya da çalınma gibi durumlara karşı güvence altına alın. Genelde üreticilerin "Telefonum nerede?" tarzında uygulamaları oluyor ve bu programlara kayıt olarak telefonunuzu takip edilebilir hale getirebiliyorsunuz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
    500

    Yorumlar (1)

    AntipatikMobil-IOS:

    Yedeklememişmi iphonesini

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title