Haberler

    İphone'ların Satış - Dağıtım Tahminleri Geldi

    İster eski olsun ister yeni, iPhone'ların yüksek satış rakamlarını devam ettirmesi bekleniyor.

    Mahmut Saral - -

    Apple'ın yeni telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, an itibarıyla en çok satan güncel telefonlar arasında gösteriliyor. Analistler ise, hem içinde bulunduğumuz çeyrekte hem de önümüzdeki çeyrekte iPhone'ların on milyonlarca satmaya devam edeceğini ön görüyor.


    KGI analisti Ming-Chi Kuo'nun söylemlerine göre Apple, 2014'ün son çeyreği itibarıyla 71.5 milyon iPhone dağıtımı gerçekleştirecek. Bu rakama tabii ki eski ve yeni olmak üzere birçok iPhone modeli dahil ediliyor. En çok dağıtılıp satılması beklenen model ise, 41 milyonu aşması muhtemel satış adediyle iPhone 6. 4.7 inç ekranı bulunan telefon, ağabeyi diyebileceğimiz 5.5 inçlik iPhone 6 Plus'a ciddi bir fark atıyor. Zira iPhone 6 Plus'ın satışlarının bu çeyrekte 15 milyon civarında olacağı söyleniyor.



    2015 yılının ilk çeyreğine adım attığımızda ise, 2014'ün son çeyreğine kıyasla dağıtım adedinde yaklaşık %31'lik toplam bir düşüş görülebilir. iPhone 6 satışlarının 21 milyon civarında, iPhone 6 Plus satışlarının da 10 milyon civarlarında seyredeceği öngörülüyor.


    Peki siz ne dersiniz? Yeni iPhone'lar birçok özelliğiyle dikkat çekiyor, ama özellikle yazılımsal taraftaki sıkıntılar ve sürekli beklenen güncellemelerin tam verimli olamaması da can sıkıyor...





    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title