Haberler

iPhone Hafızasını 128 GB Arttıran Kılıf Üretildi

Güncelleme:

Sandisk, microSD kart desteği olmaması sebebiyle hafıza sorunu yaşayabilen iPhone kullanıcıları için yeni bir kılıf geliştirdi.

iPhone modellerinde microSD kart desteği olmaması, kullanıcıları lightning girişli USB belleklere veya farklı çözümlere itiyor.

Bu alanda mobilite için birçok yeni ürün geliştiren Sandisk, iPhone hafızasına 128 GB ekleyen bir kılıf üretti.

HEM DARBELERE KARŞI KORUYOR HEM DE HAFIZAYI 128 GB ARTTIRIYOR

iPhone 6 ve iPhone 6s modelleri için duyurulan iXpand Memory Case, hem telefonu oluşabilecek darbelere karşı koruyor hem de hafızasını 128 GB arttırıyor.

Üç farklı kapasites seçeneği ile gelen iXpand Memory Case'in 32 GB'lık versiyonu 59.99 dolar, 64 GB'lık versiyonu 99.99 dolar, 128 GB'lık versiyonu ise 129.99 dolar fiyatla satılacak.

4 FARKLI RENK SEÇENEĞİ MEVCUT

Ayrıca kapasite haricinde kılıfların mavi, gri, kırmızı ve göl mavisi olmak üzere dört farklı renk seçeneği de mevcut.

Son olarak iXpand Memory Case ile beraber opsiyonel olarak satın alınabilecek bir batarya aksesuarının da olduğunu belirtelim. Kılıfla beraber bu aksesuarı satın alan kullanıcılar, iPhone'un hem hafızasını hem de bataryasını aynı anda arttırabiliyor.

TÜRKİYE'YE GELİŞ TARİHİ BİLİNMİYOR

Amazon üzerinden şu anda satın alınabilir durumda olan ürünün, Türkiye'ye geleceği tarih ise henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sandisk Teknoloji Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title