Haberler

iPhone 7 Renk Seçenekleri Sızdırıldı

Güncelleme:

iPhone 7 için üç adet farklı renk seçeneği görüntülendi.

YouTube üzerinde çok fazla takip edilen ConseptiPhone sayfasının paylaştığı bir videoda normal kamerayla çekilen üç farklı renkte iPhone 7 modeli görünüyor. Video içeriğinde rose altın, altın ve uzay grisi seçenekleri yer alıyor. Geliştirilmeye ilk başladığı zaman çıkan lacivert renk seçeneği ise videoda bulunan modeller arasında gözükmüyor.



iPHONE 7 TASARIMI NASIL?

Apple tarafından büyük bir merakla önümüzdeki aylarda satışa sunulması beklenen iPhone 7 modeli tasarım konusunda herkesi heyecanlandırıyor. Oval çerçeve, kamera konumu, çift hoparlör ızgaralarının yeri, inceltilmiş tasarımı ve cihazda kullanılan materyalleri bir önceki iPhone modellerinde görebildiğimiz gibi bu modelde de karşımıza çıkıyor.

BUNA YAKIN OLACAK

Anten bandı cihaz ile ilgili verilen sızıntı görüntülerinin aksine alt ve üst paneli tamamen saracak şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Videonun çekildiği mekan bir fabrika köşesi veya bir mutfak gibi görüldüğü için yayınlanan bu videonun gerçeğe çok yakın olması bekleniyor.

Kaynak: Technosfer / Ekonomi

Apple Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title