Haberler

İphone 7'nin Fiyatı Belli oldu

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta seri üretimine başlanan Apple'ın amiral gemisi iPhone 7'nin satış fiyatı sızdırıldı. Satın almak için merakla bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir.

Merakla beklenen iPhone 7'nin satış fiyatı internete sızdı. Twitter benzeri bir sosyal ağ olan Weibo'da yer alan bir kullanıcı, iPhone 7, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 Pro'ya ait olduğunu iddia ettiği fiyat listesini paylaştı.

APPLE 16 GB'DEN VAZGEÇİYOR

16 GB'lık hafıza seçeneğinin yer almadığı listede iPhone 7'nin 32 GB'lık versiyonu 5.258 yuan (802 dolar), iPhone 7 Plus'ın 32 GB'lık versiyonu 6.088 yuan (924 dolardan), iPhone 7 Pro'nun 32 GB'lık versiyonu ise 7.088 yuan (1.075 dolar) şeklinde listelenmiş durumda. Listede göze çarpan en önemli detay ise üç farklı iPhone modelinin yer alması.

Elbette yukarıdaki görsellerde yazan rakamlar Çin'in para birimi Yuan ile ifade edilmiş. Parantez içinde ise dolar karşılığı yazıyor. Gördüğümüz üzere iPhone 7'nin baz modeli Çin'de iPhone 6s fiyatından yani 5288 yuandan satışa sunulacak. Aynı şekilde iPhone 7 Plus da 6s Plus ile aynı fiyattan (6088 yuan) satışa çıkacak. iPhone 7 Pro'nun satış fiyatının ise 7088 yuan (1,075 dolar) olacağı iddia ediliyor.

TÜRKİYE FİYATLARI TAHMİNİ OLARAK ORTAYA ÇIKTI

Buradan hareketle bazı çıkarımlarda bulunabiliriz. Bildiğimiz üzere ülkemizde iPhone 6s 3,100 TL, 6s Plus 3,500 TL'den satışa sunuluyor. Weibo'da yayınlanan rakamlar doğru ise iPhone 7 ailesi ülkemizde muhtemelen şu fiyat aralığında satılacak demektir:

iPhone 7 32 GB: 3,100 – 3,200 TL
iPhone 7 Plus 32 GB: 3,500 – 3,600 TL
iPhone 7 Pro 32 GB: 4,000 TL ve üzeri

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Eylül Apple Teknoloji Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

DAVUT:

ARKADAŞLAR TÜRKİYE MİZDE KDV ÖTV BİDE KARGO ÜCRETİYLE HER TEKNOLOJİ ALET PAHALIDIR. SİGORTANIN 570 TARIM ÜLKESİNİN ET''İN 35 OLDUĞU ÜLKE DE HER ŞEY OLUR. EN GARİBİ DE SURİYELİ LER E 900 TL MAAŞ VERİYORLAR. SİZ TÜRK LER DE NİYE BU KADAR SÖMÜRÜLMEK HOŞUNUZA GİDER.

33
1
yanıtYanıtla
HAKIKAT....:

merek etmeyin bizim enayiler hemen alırlarrrrrr yemez evlenmaz ev almaz amaaaaaa desinlericin 5 binlira verir alır enayiiii sonrada evlenemiyorum işimyok evim yok böy lelerini zere acımıyorummmm yaaaaaa

32
0
yanıtYanıtla
mahmut abi:

3 bin ve altı geliri olup bu telefonu alacak enayilere hayatta başarılar dilerim diyemicem çünkü hayatta o kafayla başarılı olunmaz.

29
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

aylik gelirim 6 bin civari oldugu halde bu telefona para vermem, enayimiyim, o parayi o telefona verecegime Taylanta 3. kez tatile giderim.

26
0
yanıtYanıtla
bacaklidir:

haydi sonradan görmeler hemen paralarinizi hazirlayin vede günler kala satis magazasinin önünde kuyruga gecin bak yoksa ilk alan sen olmazsin buda namusuna dokunur ona göree

23
0
yanıtYanıtla
RVR:

Çok para gereksiz pahalı. . Bir çoğumuz bir çok özelliğine kapılıp telefonlara yüksek ücretler ödüyoruz peki o özelliklerin kaçını kullanıyoruz ? Genel olarak kullandığımız özellikler daha düşük model bir telefonda bile olan özellikler. Bu sebepledir ki hevesimiz geçince sadece yüksek ücret ödeyip basit hizmet almış oluyoruz.

10
3
yanıtYanıtla
sado:

ğösteriş amaçlı zenginlik havası gösterme bir telefon, değmez bu kadar paraya bu telefon ğidersin LG almak daha mantıklı bnce

yanıt0
yanıt0
birazda ucuzlasın diye beklerim:

İphone 100 alıcam, 100 seneye kadar kesin çıkarmış bekliyorum.

4
1
yanıtYanıtla
kullanıcı:

lenovo vp 1 diye bir telefon aldım şarzı üçgün gidiyor yoğun kullanımda

2
0
yanıtYanıtla
aaaaaaaaaaaaa:

beni niye uzecek ki fiyati fazla ise almam olur biter bu olay aklima ps3 un piyasaya cikisini andirdi sony kendine o kadar guveniyodu ku aleti 600 dolardan satliga cikardi mal elinde patladi tutmadi gitti umarim bu da oyle olur

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title