Haberler

iPhone 7 bomba gibi geliyor, işte İphone 7'nin özellikleri

Güncelleme:

iPhone 7 bomba gibi geliyor, işte İphone 7'nin özellikleri. Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen ve özellikleri sır gibi saklanan yeni iPhone modeline ait görseller internete sızdı.

iPhone 7 bomba gibi geliyor, işte İphone 7'nin özellikleri. Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen ve özellikleri sır gibi saklanan yeni iPhone modeline ait görseller internete sızdı. Sızan kareler iPhone 7'nin sır gibi saklanan özelliğini gün yüzüne çıkardı.

iPhone 7'e ait olduğu iddia edilen karelerde cihazın kasasının değişmediği ancak yeni iPhone'un kamerasında önemli bir değişiklik olacağı görülüyor.

ÇİFT ARKA KAMERA

Daha önce de Apple ürünlerine ait fotoğrafları cihazlar piyasaya sürülmeden önce yayınlayan Fransa merkezli Nowhereelse.fr isimli internet sitesinde yer alan görsellerde iPhone 7'nin çift arka kameraya sahip olacağı görülüyor.

8 MEGAPİKSEL ÜSTÜ ÇÖZÜNÜRLÜK

Görünen o ki iPhone 6'dan sonra gelen iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde, kamera konusundaki inadından vazgeçen ve kullanıcılarını 8 megapiksel üstü çözünürlükle tanıştıran Apple, iPhone 7'de bu işi biraz daha ileriye taşıyacak.

BİRİ OPTİK İMAJ, DİĞERİ ALAN DERİNLİĞİ

İddiaya göre, bunlardan biri optik imaj sabitleme (OIS) ile gelecekken, bir diğeri ise alan derinliğini ölçecek.

Her zamanki gibi Apple, yeni iPhone modeli görücüye çıkana kadar bilgi vermeye yanaşmıyor. Ancak bu model hakkında sızıntılar birbiri ardına geliyor.

Yeni iPhone'a ait şimdiye kadar gelen söylenti ve dedikodular şöyle:

PATENTİ ALINDI

ABD merkezli şirket akıllı telefonlara sanal gerçeklik özelliğini getiren özelliğin patentini resmen aldı.

EYLÜL AYINDA TANITILACAK

Apple'ın aldığı patentin Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone modelinde yer alacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

WİRELESS ŞARJ ÖZELLİĞİ

Android işletim sistemi ile çalışan bazı akıllı cihazlar bir süredir kablosuz şarj özelliğine (Wireless charging) sahip. iPhone 7'de de bu özelliğin bulunacağı tahmin ediliyor.

Bunun dışında Apple'ın iPhone 7'yi wireless kulaklık ile tanıtacağı sıklıkla iddia ediliyor.

5 GB RAM'E SAHİP OLACAK

iPhone 6'da olduğu gibi 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması beklenen yeni iPhone'un 5GB RAM'e sahip olacağı sıklıkla dile getirilen iddialar arasında.

Bir başka iddiaya göre, yeni akıllı telefonun hafızası, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'tan farklı olmayacak.

KAPASİTELER AYNI OLACAK

Ürün, 16, 64 ve 128 GB kapasite seçenekleri ile piyasaya sürülecek.

iOS 10 İŞLETİM SİSTEMİ

iOS 10 işletim sistemi ile çalışacağı tahmin edilen iPhone 7'nin 2016'da tanıtılması ve aynı yıl içinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Ürünün Türkiye'deki satış fiyatı ve çıkış tarihine dair bir bilgi ise bulunmuyor.

Kaynak: ntvmsnbc

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fransa Eylül Apple Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title