Haberler

    İphone 6s'in Kamerası Kesinlik Kazandı

    Apple'ın yeni iPhone modeliyle ilgili yeni sızıntılar var.

    Emre Çetinkaya - -

    Bu yıl hemen hemen tüm büyük akıllı telefon üreticileri kozlarını oynadılar. Şimdi ise sıra Apple'a geldi. Yine Eylül ayında yeni iPhone'larını tanıtacak olan Apple, çok uzun bir süredir bu iPhone modelleri üzerinde çalışıyor. Son olarak bu iPhone modellerinden iPhone 6s'in daha yüksek indirme hızlarına sahip olacağı iddia edilmişti.


    Şimdi ise iPhone 6s ile ilgili yeni sızıntılar gün yüzüne çıktı. Tayvanlı kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bir görüntüde direkt olarak iPhone 6s'in üretildiği Foxconn'dan sızdırılan bir belge görüyoruz. Bu belgede ise iPhone 6s'in 12-megapiksel ana kameraya ve 5-megapiksel ön kameraya sahip olduğu belirtiliyor.


    Daha önce de bu yönde bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ancak bu son belgelerle birlikte iPhone 6s'in kamerası kesinlik kazandı diyebiliriz. Diğer taraftan iPhone 6s'in arka kamerası 4K çözünürlüğünde videolar ve 240 fps slow motion videolar çekebilecek.


    Yeni iPhone 6s'ten beklentileriniz neler?


    İşte o belge;





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Eylül Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title