Haberler

İphone 6 ve İphone 6 Plus Mağazalarında Satışa Sunulacak

Vodafone, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları, bu gece saat 00:01’den itibaren İstanbul'da Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve İstinye Park ile Ankara'da ANKAmall ve Panora mağazalarında satışa sunacak.

Vodafone, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları, bu gece saat 00: 01'den itibaren İstanbul'da Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve İstinye Park ile Ankara'da ANKAmall ve Panora mağazalarında satışa sunacak.

Şirketten yapılan açıklamada, "Vodafone, Türkiye'nin merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus akıllı telefonları, bu akşam saat 00: 01'den itibaren, İstanbul Bağdat Caddesi, İstanbul İstiklal Caddesi, İstanbul İstinye Park, Ankara ANKAmall ve Ankara Panora mağazalarında satışa sunacak" ifadelerine yer verildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Bağdat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

kur farkı değil kazık farkı:

Türkiyede İphone alınmaz çünkü kur farkı diyerek bindiriyorlar insana ben buna kur farkı demem kazık farkı derim kur farkı bukadar yuksek olurmu resmen kandırıyorlar insanı!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title