Haberler

    İphone 6, Galaxy S5, Xperia Z3 ve One M8'e Karşı!

    Apple'ın radikal kasa değişikliğine gittiği yeni nesil akıllı modeli iPhone 6 ve 6 Plus tanıtıldı!

    Apple'ın radikal kasa değişikliğine gittiği yeni nesil akıllı modeli iPhone 6 ve 6 Plus tanıtıldı! Biz de pazarın en güçlü cihazlarıyla karşılaştırdık!

    Akıllı telefon pazarında rekabetin sıcaklık dengesini arttıran cihazlar, yıl içerisinde tanıtıldı. Çoğu zaman Apple ile patent davasında başrol oynayan Samsung'un Galaxy S5'i, yüksek donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. 4K video kayıt edebilme, 5.2 inç Super AMOLED ekranı, 16 MP OIS kamerası ve 2800 mAh batarya gücü ile Android kullanıcılarının beklentilerini karşılayan Galaxy S5, Apple'ın yeni nesil üst seviye iCihaz'ıyla karşı karşıya.

    Sizler için tüm teknik özellikleri topladığımız ve ve bir karşılaştırma listesinde yer verdiğimiz iPhone 6 ve Galaxy S5'e, Sony'nin Xperia Z3'ü ve HTC'nin One M8'i de eşlik ediyor. Birbirinden donanımlı akıllı telefon modellerinin karşılaştırıldığı liste ile şimdi sizleri baş başa bırakalım.

    Her ne kadar teknik özelliklere baktığımızda iPhone 6, rakipleri karşısında diz çöküyor gibi görülse de Apple'ın bir türlü anlam veremediğimiz farklı bir performans mimarisi var. Buna örnek olarak hala iPhone 5'in Galaxy S5'den daha akıcı olduğunu savunan kullanıcıların sosyal medya üzerindeki paylaşımları gösterilebilir.

    İşte o karşılaştırma listesi:

    Karşılaştırma Listesi

    The post iPhone 6, Galaxy S5, Xperia Z3 ve One M8'e Karşı! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Samsung Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title