Haberler

    İphone 6 Etkinliğinde Vainglory Kendinden Söz Ettirdi

    Super Evil Megacorp'un oyunu görselliği ve kalitesiyle dikkatleri üstüne çekti.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Dün akşamki etkinlikte iPhone 6'lar ve Apple Watch duyuruldu. Ama tanıtımda gösterilen Vainglory isimli oyunu es geçmemek lazım. iPhone 6'nın ve Metal'in yeteneklerini gösteren bir oyun. Super Evil Megacorp tarafından geliştirilen yapım bir MOBA. Dota 2 ve League of Legends gibi.


    Yapımcı ekip içinde Riot, Rockstar ve Playfish'te çalışmış olan tecrübeli isimler var. E.V.I.L motoru ile geliştirilen oyun, iOS 8'teki Metal'i tamamen destekliyor. WWDC'de açıklanan Metal, detaylı grafiklere karşın yüksek performans sağlayan bir SDK. Grafik yükünü azaltıp, var olan kaynakta daha fazla görsellik sunabiliyor. Apple da Metal'i OpenGL ES yerine geçirmek istiyor. Epic Games daha önce yaptığı açıklamada Unreal grafik motorunun son sürümüne Metal desteğinineklendiğini açıklamıştı.


    Vainglory saniyede 60 kare hızında çalışıyor ve ekranda 100 tane animasyon karakter yer alabiliyor. 1.3 milyon poligon görüntülenmesi söz konusu. Söylenene göre oyun, iPhone 6 ve 6 Plus'ta, 5S'e göre %20 daha hızlı olacak. Grafik performansı ise Apple'ın iddiasına göre yeni donanımda %50 fark ettiriyor.


    İyi seyirler



    Videoyu izlemek için buraya tıklayın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title