Haberler

    İphone 5C ve İphone 5S Ne Zaman Çıkacak?

    Güncelleme:

    Apple'ın merakla beklenen yeni cihazları hakkındaki spekülasyonlara yenileri eklendi.

    Apple'ın merakla beklenen yeni cihazları hakkındaki spekülasyonlara yenileri eklendi. 10 Eylül'de tanıtılmaları beklenen cihazların çıkış tarihi hakkında iddialar ileri sürüldü.

    iPhone 5S muhtemelen 10 Eylül'de açıklanacak. 5S'le birlikte 5C'nin nam-ı diğer plastik kasalı iPhone'nun da açıklanması bekleniyor. Her ne kadar iPhone 5C resmi olarak teyit edilmese de, sızan fotoğraflar ve bilgiler cihazı gün ışığına çıkardı. Tanıtım tarihleri tamam da, her iki yeni iPhone ne zaman piyasaya sürülecek? Bu konuda birçok varsayım var. Ancak Yunan sitesi techmaniacs.gr bu konuda özel bir iddiaya sahip olduğunu belirtiyor.

    Siteye göre iPhone 5S (Yüksek ihtimalle iPhone 5C de) 25 Ekim'de piyasaya sürülecek. Bu tarih 10 Eylül'deki tanıtımdan neredeyse 1 buçuk ay sonrasına denk geliyor. Site geçen sene iPhone 5′in de çıkış tarihini bildiklerini ve bilginin aynı kaynaktan geldiğini öner sürüyor.

    Tabii ki bu bilginin ne kadar gerçek olup olmadığı belli değil. Belki de site Apple'la ilgili özel haber yaparak ismini daha çok duyurmak istiyor. Sonuç olarak kesin çıkış tarihini ise tanıtımda öğreneceğiz. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere duyuracağız.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title